Prințul Harry și Meghan Markle, în profețiile „Noului Nostradamus” / Ce se va întâmpla cu cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle, în profețiile „Noului Nostradamus” / Ce se va întâmpla cu cei doi
Foto: Hepta/Bestimage / WALTER / BESTIMAGE.

Craig Hamilton-Parker, denumit „Noul Nostradamus”, și soția lui, Jane, au făcut previziuni în privința prințului Harry și a lui Meghan Markle. Cei doi au spus despre ei că se vor despărți. Iată ce se va întâmpla după asta cu copiii lor.

Nu de mult, prințul Harry a mărturisit că Regatul Unit nu mai este un loc sigur pentru el și copiii lui, care nu se pot „simți ca acasă”. Ducele de Sussex a contestat la Înalta Curte încetarea asigurării sistematice a securităţii sale.

Craig Hamilton-Parker, în vârstă de 69 de ani, s-a făcut remarcat după ce a prezis ieșirea Marii Britanii din UE și alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite ale Americii. Recent, bărbatul și soția sa au spus că pe prințul Harry și Meghan Markle îi așteaptă un divorț.

Viitorul prințului Harry, după despărțirea de Meghan Markle

Craig și Jane au făcut o previziune prin care confirmă că divorțul dintre prințul Harry și Meghan Markle va veni cât de curând, asta după ce au apărut mai multe zvonuri despre acest subiect.

„Am spus că în cele din urmă credem că probabil va divorța… nu în 2024”, a spus „Noul Nostradamus”, într-un clip video de pe YouTube.

„Aș vedea-o pe Meghan căzând în obscuritate. Are chestia asta în minte că va deveni politician, poate următoarea Oprah, dar dacă nu ar fi fost Harry, ar fi absolut zero.Cred că ar deveni o vedetă de talk-show de mâna a doua dacă s-ar despărți de Harry”, a mai spus el despre viitorul celor doi.

Despre prințul Harry, Craig a spus că acesta se va întoarce în Marea Britanie și că va îngropa securea războiului. Soții au mărturisit că Ducele de Sussex se va împăca cu Regele Charles și cu prințul William.

„Ei vor face în continuare parte din viața lui Charles, el va dori în continuare contact cu ei. Nu cred că Meghan va fi împuternicită să-i împiedice pe Harry și Regele Charles să aibă contact cu copiii. Primul s-a născut în Anglia… așa că simt, cu siguranță, că și-ar dori ca ei să locuiască aici. Încă o dată, există sânge regal care curge prin venele acelor copii”, au spus cei doi despre viitorul copiilor lui Harry și Meghan Markle, scrie cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:15 - Irinel Columbeanu s-a atașat de o colegă de la azil. Ion Cassian a dezvăluit cine este: „E vecina lui, fostă profesoară!”
17:10 - Ce a pățit o femeie într-un aeroport din Turcia. A rămas sechestrată: „Unii dintre gardieni m-au îngrozit!”
17:04 - De 25 de ani, revista Biz scrie istorie în presă și evenimentele de business
16:59 - Județul din România unde poți cumpăra în această lună o casă cu doar 4.000 de euro. Ce include proprietatea și unde se află mai exact
16:50 - Ligia Deca: Am dublat bugetul programului „Primul student în familie”. Cel puțin 10.000 de elevi vor avea șansa de a merge la facultate, chiar dacă provin din familii cu resurse financiare limitate
16:40 - Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, convocat pe 25 septembrie cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii și adoptarea de măsuri pentru demararea lucrărilor de reabilitare (FOTO)
16:40 - Geoană sare în apărarea nevăzătorilor: Guvernanții nu fac destul ca nevăzătorii să aibă o „viață demnă”
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor