O româncă din Italia, la un pas de a rămâne oarbă. Un vecin a tras în ea cu un harpon

O româncă din Italia, la un pas de a rămâne oarbă. Un vecin a tras în ea cu un harpon
Sursa foto: Captură YouTube

O româncă din Italia a fost la un pas de a-și pierde un ochi după ce un vecin care voia să arunce blocul în aer a tras în ea cu un harpon, în încercarea de a-i lovi soțul care se străduia să aplaneze scandalul.

Cum s-a întâmplat tragedia

Femeia de 43 de ani din localitatea Golfo Aranci, de pe insula Sardinia a fost, pe 2 iunie 2023, lovită cu brutalitate și aproape a rămas fără vedere la ochiul drept, conform știrileprotv.

Incidentul a avut loc în timpul unui scandal dintre vecinii blocului. Agresorul a scos din apartamentul lui o butelie și a pus-o în casa scării, apoi a deschis-o, amenințând că aruncă blocul în aer.

Soțul româncei a încercat să calmeze vecinul și să prevină explozia, dar italianul a tras spre el cu o armă care se folosește la vănătoarea subacvatică. Vecinul nu a nimerit românul și a dat în soția lui care se afla în spate. Harponul s-a înfipt în ochiul drept al femeii.

Românca a cerut despăgubiri

Italianul este acuzat de tentativă de omor și va fi supus unui control psihiatric pentru a se stabili dacă era conștient de faptele sale.

În termenul de pe 12 decembrie, femeia a cerut despăgubiri de 900.000 de euro din cauză că a suferit leziune grave la ochi care au lăsat-o aproape oarbă în proporție de 85%. Următorul termen este în 9 ianuarie 2024.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Copilul care a tras cu arma în trafic era cu mama lui în mașină. S-a ales cu dosar penal
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului