Cum sa alegi caruciorul pentru bebelusul tau: caracteristici si nevoi

Cum sa alegi caruciorul pentru bebelusul tau: caracteristici si nevoi

Alegerea cu grijă a căruciorului bebelușului tău este esențială: un cărucior bun va ușura mișcarea, în timp ce un cărucior ales în grabă, în schimb, ți-ar putea complica plimbările în parc sau ar putea crea probleme în timpul călătoriilor în familie.

Atentie asadar: atunci cand vorbim despre achizitia gresita nu ne referim neaparat la un carucior de proasta calitate, ci si la acele carucioare copii care nu se potrivesc nevoilor reale ale cuplului care il aleg.

Gândește-te la ceea ce ai nevoie: va trebui căruciorul tău să fie ușor? Preferi un sistem modular ? Vor trebui ca roțile să fie deosebit de rezistente? Mai bine intri in magazin (fie online sau fizic) cu idei clare despre ce cauti in caruciorul perfect.

Trecerea de la carucior la carucior este unul dintre momentele cheie in dezvoltarea copilului. Cu toate acestea, părinții nu ar trebui să forțeze această schimbare, deoarece în caz contrar mușchii slabi ai spatelui copilului ar putea fi afectați. Am intervievat un medic pediatru pentru a afla când este momentul potrivit și la ce să fim atenți atunci când treceți la un cărucior, conform mixbo

La un moment dat, bebelușul tău nu va mai avea chef să se plimbe întins pe spate. Va încerca să se ridice să vadă mai mult. Căruciorul oferă mai multe oportunități de a explora lumea exterioară. Și, să fiu sincer, părinții abia așteaptă să poată folosi căruciorul, care este mai mic și mai ușor de gestionat. Dar atenție: nu ar trebui să treci prea curând la cărucior! Nu este posibil să definiți în prealabil momentul de la care copilul dumneavoastră va fi pregătit pentru cărucior. Copiii, de fapt, au rate de dezvoltare diferite.

Există numeroase tipuri de cărucioare pentru copii. Astăzi, soluția preferată, mai ales când vine vorba de primii copii, este să cumpărați un trio. Poate că acest cuvânt va însemna puțin pentru tine, dar va deveni parte din vocabularul tău în timpul călătoriilor la magazine și e-commerce care te așteaptă.

Să lămurim acest concept: prin trio înțelegem un format modular care poate fi folosit ca cărucior, scaun pentru copii și cărucior folosind același cadru de roată. Dacă am vrea să trasăm o linie generală pe ce cărucior să alegem, am spune că căruciorul ușor este unul dintre preferatele părinților de astăzi: funcțional și care economisește spațiu.

Atenție la roți: cărucioarele cu roți mari oferă stabilitate, dar cântăresc caracterul practic și greutatea căruciorului. Cu toate acestea, ele sunt esențiale pentru părinții sprinteni: sportivi îndrăzneți, iubitori de mare, munți și plimbări lungi chiar și pe teren accidentat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`