4 polițiști răniți și 7 arestați, după ce angajații unei companii s-au luat la bătaie, la petrecerea de Crăciun

4 polițiști răniți și 7 arestați, după ce angajații unei companii s-au luat la bătaie, la petrecerea de Crăciun
rp-online.de/

Petrecerea de sfârșit de an pe care o companie germană a oferit-o angajaților săi nu a fost deloc una care să se desfășoare sub semnul concordiei și al spiritului sărbătorilor de iarnă, ba dimpotrivă, violența pe care au dezlănțuit-o colegii de muncă a necesitat chiar intervenția polițiștilor, informează Bild.

În timp ce petreceau într-un restaurant din Braunschweig, landul Saxonia Inferioară, sâmbătă, 9 decembrie, un grup de colegi de serviciu s-a luat la harță. Nu s-au limitat doar să-și arunce doar vorbe grele și înjurături, trecând la amenințări, pumni și lovituri.

Proprietarul localului, probabil impacientat și de faptul că zurbagii ar putea produce daune destul de costisitoare, a solicitat intervenția polițiștilor, undeva în jurul orei 23.

Apariția oamenilor legii n-a calmat deloc situația, ci a inflamat-o și mai tare, instalându-se haosul. ”!m intervenit, ceea ce a dus la un atac violent al grupului împotriva noastră”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției locale.

Gardul restaurantului a fost distrus, iar bucăți din acesta au fost aruncate asupra ofițerilor. În timpul încăierării generale, un ofițer de 32 de ani a fost lovit cu piciorul atât de brutal, din spate, încât a rămas întins la pământ, iar un alt atacator s-a năpustit asupra unei polițiste de 22 de ani și a doborât-o.

Pentru a face față grupului violent, au fost chemate în sprijin mai multe patrule de polițiști, care au reușit, cu greu, să potolească hoarda agresivă de petrecăreți.

Patru polițiști au fost răniți în incidente, un ofițer fiind transportat la spital, cu răni grave la genunchi. Cel de-al cincilea rănit a provenit din rândul petrecăreților, rana pe care a suferit-o în zona capului fiind tratată ambulatoriu.

Poliția a reținut șapte bărbați, care și-au petrecut noapte în arest. Conform probelor de sânge ce li s-au recoltat, se aflau într-o stare de ebrietate puternică.

În prezent,  ei sunt acuzați de tulburarea liniștii publice și rezistență față de oamenii legii.

Poliția nu a oferit, cel puțin pentru moment, o explicația pentru care petrecerea de Crăciun a escaladat într-un asemenea scandal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`