Buzău: Primarul unei comune a fost prins în timp ce conducea un microbuz şcolar, fără a avea permis de conducere adecvat (VIDEO)

Buzău: Primarul unei comune a fost prins în timp ce conducea un microbuz şcolar, fără a avea permis de conducere adecvat (VIDEO)
Foto: campusbuzau.ro

Primarul bun la toate. Asta ar putea spune locuitorii unei comune din Buzău care au aflat că edilul lor, Pavel Rădulescu, circula cu microbuzul şcolar, fără a avea permis de conducere adecvat. Totul a ieşit la iveală în timpul unui control de rutină al poliţiştilor comunei, informează B1 TV. Primăria din Colți a primit microbuzul de la Guvern în luna iulie a anului trecut pentru copiii care aveau nevoie să fie duşi la şcoală. Acum primarul s-a ales cu dosar penal.

Primăria comunei Colți a primit microbuzul de la Guvern, anul trecut, în luna iulie, tocmai pentru a fi folosit la transportul copiilor la şcoală. Cum nu avea cine să-l conducă, edilul localităţii s-a gândit să fie el cel care-l testează. Aşa s-a întâmplat că primarul Pavel Rădulescu a fost oprit în trafic de poliţişti chiar pe raza comunei pe care o conduce, în timpul unei razii.

Buzău: Primarul unei comune a fost prins în timp ce conducea un microbuz şcolar, fără a avea permis de conducere adecvat

#DIRECT_ONE_6f9hh4#

Edilul a fost prins de oamenii legii la volanul microbuzului școlii, fără să aibă permis de conducere potrivit pentru acest tip de maşină. Poliţiştii n-au vrut să-l ierte nici în ruptul capului. Aşa că i-au întocmit un dosar penal.

Primarul, care are 47 de ani, deține permis pentru categoria B. Însă, pentru a se putea urca la volanul microbuzului școlar, avea nevoie de permis și pentru categoria D1, pentru autovehicule destinate transportului de persoane având mai mult de opt locuri pe scaune, în afara celui ocupat de şofer.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`