Una din fetele din Lupeni care și-au luat viața a lăsat un bilet de adio. Ultimul mesaj postat înainte de gestul extrem

Una din fetele din Lupeni care și-au luat viața a lăsat un bilet de adio. Ultimul mesaj postat înainte de gestul extrem
Sursa foto: Shutterstock

La Lupeni, a avut loc o tragică dublă sinucidere în care două fete, în vârstă de doar 15 ani, și-au pus capăt zilelor împreună.

O tânără și-a anunțat mama despre intențiile sale

Conform relatărilor martorilor, nimic nu prevestea tragicul eveniment care urma să se desfășoare. Cele două fete au petrecut alături de prieteni, chiar înainte de a lua decizia extremă. Îndată după încheierea petrecerii, au decis să se îndrepte spre o fabrică dezafectată. Pentru a ajunge acolo, au parcurs o distanță de aproximativ 15 minute pe jos, străbătând drumul printre ruine și coborând o vale extrem de abruptă.

În apropierea orei 17:00, chiar înainte de a se arunca în gol, o tânără a decis să-și anunțe mama despre intențiile sale, dezvăluindu-i locul unde se află și ce intenționează să facă. Alertată, femeia a sunat la numărul de urgență 112. În ciuda promptitudinii intervenției, tatăl tinerei nu a așteptat sosirea salvatorilor. A urcat rapid în mașină și s-a îndreptat spre locul indicat de fiica sa, fiind primul care a ajuns la fața locului. Din nefericire, eforturile sale au fost în zadar. Medicii prezenți imediat după el au încercat să resusciteze fata, dar din păcate, era prea târziu.

Ce bilet de adio a lăsat una din fete

Fetele au lăsat și un bilet de adio. Mai mult decât atât, una dintre ele ar fi lăsat un mesaj înainte de a recurge la gestul extrem prin care spunea că s-a săturat”.

M-am săturat de toată această situație”, ar fi scris adolescenta, potrivit Observator.

Analizele medico-legale care vor fi finalizate astăzi vor determina dacă cele două tinere au consumat substanțe psihoactive înainte de a recurge la gestul tragic. Poliția a inițiat o anchetă pentru a elucida circumstanțele în care s-a petrecut această tragedie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`