Când are loc ultimul Mercur retrograd din 2023 / Schimbări profunde pentru patru zodii

Când are loc ultimul Mercur retrograd din 2023 / Schimbări profunde pentru patru zodii
Sursa foto: express.co.uk

Începând cu data de 13 decembrie 2023 și până pe 1 ianuarie 2024, Mercur, planeta comunicării și a tehnologiei, va intra în mișcare retrogradă, aducând cu sine o serie de influențe negative și provocări în viețile noastre.

Acest fenomen astronomic va afecta în mod special anumite semne zodiacale, generând întârzieri, neînțelegeri și obstacole în comunicare, potrivit Unica.ro.

Gemeni

Pentru Gemeni, guvernați de Mercur, această perioadă retrogradă aduce provocări în relații și necesitatea de a tăia legăturile nesănătoase.

Este important nu numai să comunicați oamenilor din viețile voastre nevoile și limitele, dar și să fiți atenți la cei cărora le pasă suficient de voi pentru a respecta aceste granițe.

Fecioară

Fecioarele, la fel ca și Gemenii, sunt influențate de Mercur, resimțind emoții contrastante.

Această perioadă le oferă o oportunitate de a-și exprima creativitatea și de a transforma impulsurile emoționale în manifestări constructive.

Este o perioadă în care nativii Fecioară nu trebuie să lase îndoielile și insecuritățile personale să îi copleșească.

Săgetător

Săgetătorii sunt îndemnați să dedice un moment pentru a reflecta asupra schimbărilor necesare în viața personală și relațională.

Deoarece acest retrograd se află în Capricorn, muncitor și disciplinat din fire, veți putea rezolva orice probleme financiare vă ies în cale.

Capricorn

Capricornii sunt îndeamnați să reflecteze asupra propriei persoaneîn această perioadă.

În loc să se concentreze pe factorii externi, acum este momentul să rezolve problemele personale și să se întrebe cu sinceritate cât de mult îi prețuiesc pe ceilalți. Această introspecție aduce liniște și deschidere în comunicare despre nevoi și dorințe personale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`