Cum se simte Cristian Țânțăreanu la 80 de ani, după ce s-a vindecat de cancer: „Mă sperii și mă blestem”

Cum se simte Cristian Țânțăreanu la 80 de ani, după ce s-a vindecat de cancer: „Mă sperii și mă blestem”
Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu continuă să organizeze evenimente grandioase la proprietatea sa din Corbeanca. La 80 de ani și după o luptă reușită împotriva cancerului, milionarul afirmă că trebuie să se abțină de la excese, dar recunoaște că îi este dificil să respecte această regulă.

Cum se simte Cristian Țânțăreanu, după ce s-a vindecat de cancer

Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte. Dar asta e o poantă… Am avut cancer, dar m-am vindecat de 15 ani. De atunci nu mai am nimic. Singura problemă este să nu mai fac excese, că la 80 de ani nu e recomandat să fac excese. Nu am voie să mănânc prea mult, fie să beau prea mult. Dar o zi mă dreg și a doua zi o iau de la capăt, a declarat Cristian Țânțăreanu.

La trei zile, o noapte o dorm pe fotoliu. Sunt două-trei mii de oameni aici. Doar dacă treci printre ei și te oprești în dreptul lor și iei un cârnat s-a dus naibii cură de slăbire, s-a dus tot. În fiecare zi, când mă așez pe cântar, mă sperii și mă blestem. Asta ține până seara. Seara vine unu cu un pahar și s-a dus tot angajamentul, susține milionarul de la Corbeanca, potrivit Viva.ro.

Cu aproape 15 ani în urmă, Cristian Țânțăreanu a primit diagnosticul de cancer la colon, eveniment care a transformat radical cursul vieții sale. Deși s-a retras treptat din lumina reflectoarelor și presa nu a mai relatat prea multe despre el, omul de afaceri nu numai că și-a păstrat optimismul, dar și-a menținut nivelul energiei neclintit.

Ce interdicție i-au impus medicii

Am voie orice, țuică, whisky, vin și bere, beau de rup! Mănânc orice, dar nu e pasăre ca porcul, după cum e vorba aceea. Știți cum este cu o operație? E ca la o măsea, dacă nu s-a infectat, s-a vindecat.

Mihai Leu, da, s-a operat în România, dar pe mine m-au sfătuit atunci să mă tratez în străinătate, poate că era un alt caz, mai grav, nu știu ce să spun. Mă bucur că și el este bine acum, mai declarat Cristian Țânțăreanu pentru Playtech Știri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)