Distracție pe pârtie, nervi pe DN1. Șoferii au fost blocați în trafic ore în șir

Distracție pe pârtie, nervi pe DN1. Șoferii au fost blocați în trafic ore în șir
Foto: captură video B1 TV

Turiștii care s-au bucurat de vacanța la munte, la întoarcere toată starea de bine s-a transformat în nervi din cauza aglomerației de pe DN1.

Aglomerația pe DN1, tradiția turiștilor la plecarea de la munte

Cei care au plecat de la munte au avut parte de mare provocare, aglomerația de pe DN1. După câțiva kilometri, traficul a început să se aglomereze, iar din Predeal până la Bușteni, șoferii au făcut o oră jumătate, drum care se parcurge în zece minute, informează știrileprotv.

Nici echipajele de poliție care au fost trimise la fața locului pentru a fluidiza traficul nu au făcut față la numărul mare de mașini.

Turiștii din Poiana Brașov care și-au prelungit vacanța nu au avut parte de o vreme prielnică pentru că pe pârtie a fost ceață, stratul de zăpadă s-a subțiat, iar în unele locuri s-a topit de tot.

Ceață și în Păltiniș

Nici pe pârtia din Păltiniș, din Sibiu, unde sunt deschise doar două pârtii din șapte, situația nu a fost mai bună, petru că și aici a fost ceață densă.

„E puțin mai greu pentru că prea poți să vezi oamenii dar trebuie să te distrezi oricum. A venit iarna, ce să faci!”, a spus o turistă.

Cât despre prețurile din Păltiniș, acestea s-a majorat cu circa 20% față de anul trecut, iar un skipass pentru o zi costă 105 lei pentru adulți și 85 de lei pentru copii. Până pe 23 decembrie, pârtiile vor fi deschise doar în weekend.

Începutul sezonului de schi a fost unul foarte bun, după cum spun administratorii pârtiilor care s-au declarat mulțumiți de numărul mare al turiștilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`