Sfaturi pentru turiștii care vor să schieze în Poiana Brașov. Ce pârtii sunt deschise

Sfaturi pentru turiștii care vor să schieze în Poiana Brașov. Ce pârtii sunt deschise
Sursa Foto: Facebook/ Ski&Outdoor Magazine

Pe pârtiile din Poiana Brașov se produce zăpadă artificială, fapt pentru care autoritățile brașovene au sfătuit, luni, turiștii să schieze cu prudență.

Atenționare pentru turiști

Pentru că vremea permite producerea zăpezii artificiale pe timpul zilei, autoritățile au anunțat că tunurile vor funcționa pe parcursul zilei de luni, iar turiștii sunt rugați să schieze cu prudență, informează Ziare.com.

„În aceste condiții, schiați cu precauție, reducând considerabil viteza, deoarece în zonele în care acționează instalațiile de producere a zăpezii consistența acesteia este diferită, încetinind foarte mult alunecarea. Totodată, purtați ochelari de schi, pentru a beneficia de o vizibilitate bună”, au mai transmis oficialii municipalității.

În zonele în care se produce zăpadă artificială s-au montat indicatoare care să avertizeze oamenii.

Lista pârtiilor deschise

Pe pârtiile din partea superioară a muntelui zăpada are în jur de 15 centrimentri, iar pârtiile care sunt deschise sunt: Kanzel, Doamnei, Drumul Roșu și zona superioară a pârtiei Lupului.

Pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion, nu s-au deschis încă, iar aici producerea zăpezii artificiale este în toi.
Telecabina, Telegondola și Telescaunului Ruia vor funcționa pe parcursul zilei de luni.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`