„360 de grade”, cu Alina Bădic, despre descărcările karmice: Evenimentele negative sunt ocazii de a sta față în față cu rezultatul propriilor acțiuni (VIDEO)

„360 de grade”, cu Alina Bădic, despre descărcările karmice: Evenimentele negative sunt ocazii de a sta față în față cu rezultatul propriilor acțiuni (VIDEO)

Alina Bădic și invitata sa, Ingrid Baciu, au vorbit, în emisiunea „360 de grade”, despre partea bună a evenimentelor negative, despre cum ne putem ajuta de supărările noastre dacă reușim să le înțelegem cauzele cu adevărat.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 3 – 9 decembrie: Provocări și tensiuni pentru Berbeci, pe zona relaționalului. Trebuie să rămână calmi și echilibrați (VIDEO)

„360 de grade”, despre karmă, evenimente negative și confruntarea cu efectele propriilor acțiuni

Alina Bădic i-a îndemnat pe telespectatori să-și noteze ce li se întâmplă în săptămâna care vine deoarece vor putea analiza mai echilibrat și conștient evenimentele ce vor avea loc. Elementele de conflict, provocările și perturbările vor avea o componentă karmică.

Ingrid Baciu a explicat apoi de ce e important să înțelegem cu adevărat ce ne enervează, de ce și motivul pentru care acele evenimente care ne irită se tot repetă.

„Ce înseamnă descărcările karmice? Că tu te întâlnești cu creația ta prin emoții, sentimente întâlniri, ceilalți, discuții, situații. De ce sunt necesare aceste momente de aparentă negativitate, conflict, descărcare? Se cern lucrurile și ai o ocazie extraordinară să stai față în față cu rezultatul acțiunilor tale. Nu atragi întâmplător oameni și situații, putințe, neputințe, împliniri. Ele sunt suma tuturor manifestărilor tale de ordin mental, sufletesc. De aici, implicit, tot ce aduci în manifestare”, a susținut Ingrid Baciu, în emisiunea moderată de Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`