Năsui (USR): Dacă la anul votăm pe cineva care știe doar să înjure, o să avem fix același sistem. Dacă vrem cu adevărat Schimbarea, trebuie să ieșim la urne și să votăm soluțiile reale (VIDEO)

Năsui (USR): Dacă la anul votăm pe cineva care știe doar să înjure, o să avem fix același sistem. Dacă vrem cu adevărat Schimbarea, trebuie să ieșim la urne și să votăm soluțiile reale (VIDEO)
Deputatul Claudiu Năsui, vicepreședinte USR și fost ministru al Economiei

În PNL și PSD se fac calcule în ce luni să aibă loc alegerile parlamentare și prezidențiale de anul viitor, astfel încât calendarul să-i avantajeze. Potrivit surselor G4Media, PSD și-ar dori ca alegerile parlamentare să aibă loc după cele prezidențiale. În schimb, unii liberali n-ar fi de acord deoarece nu dau șanse candidatului lor, Nicolae Ciucă, să ajungă în turul doi al prezidențialelor, iar asta, cred ei, s-ar putea răsfrânge și asupra parlamentarelor, dacă acestea vor avea loc după.

Subiectul a fost comentat și de deputatul USR Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei, în cadrul emisiunii „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV. Acesta a susținut că oricare ar fi calendarul alegerilor, USR este pregătit cu cel mai liberal program de guvernare și cu soluții reale, nu promisiuni și insulte – o aluzie la AUR.

Năsui: Ciucă nu va intra în turul 2 al prezidențialelor și o știu și PNL-iștii

„Dacă a ajuns PNL să facă niște calcule atât de meschine… Vă dați seama că au ajuns destul de jos. Cu siguranță nu prinde dl Ciucă turul 2 (al prezidențialelor) și știu și PNL-iștii lucrul ăsta.

Problema PNL-iștilor e cum să scape de Ciucă, dacă scapă înainte de alegeri, să mai aibă o șansă, sau dacă îl mai țin…”, a declarat deputatul USR.

Năsui: Românii să voteze partidul cu soluții, nu vorbe și jigniri, dacă vor o schimbare

„Eu cred că dacă campania aceasta va fi bazată pe economie și pe problemele economice ale românilor și pe soluții, cred că USR e cel mai bine pregătit pentru a reuși să facă față acestor alegeri oricum ar fi ele puse, adică noi avem efectiv cel mai liberal program, în sensul autentic al termenului, de reducere a taxării muncii, zero taxe pe salariul minim, de deschidere a pieței sănătății. Cred că asta vor să vadă românii, nu circ, nu bătaie.

Problema e că următoarele alegeri, după cele de anul viitor, sunt în încă patru ani. Dacă votăm pe cineva care vrem doar să înjure patru ani, o să avem fix același sistem socialist încă patru ani, cu fix aceleași probleme care se vor agrava, cu o populație care va pleca și mai mult din România.

România mai are mult de parcurs până să ajungă la fundul sacului, dar poți să apeși accelerația să mergi în direcția aceea și, din păcate, cam asta se întâmplă. Dar avem șansa în 2024 să oprim această tristă istorie dacă ieșim la vot și votăm soluții reale”, a mai declarat Claudiu Năsui.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)