Tatăl vitreg al lui Matthew Perry, primele declarații după moartea actorului din „Friends” / Ce a scris pe rețelele sociale

Tatăl vitreg al lui Matthew Perry, primele declarații după moartea actorului din „Friends” / Ce a scris pe rețelele sociale
Sursa Foto: Hepta.ro

Keith Morrison, tatăl vitreg al actorului Matthew Perry, a adresat un apel emoționant fanilor pentru a dona la Fundația Matthew Perry, înființată în memoria regretatului star.

Jurnalistul în vârstă de 76 de ani s-a alăturat familiei în încurajarea susținerii organizației caritabile, care are ca scop ajutarea persoanelor care suferă de dependență, o luptă pe care Perry a împărtășit-o deschis înainte de moartea sa la vârsta de 54 de ani, relatează Daily Mail. 

Tatăl vitreg al lui Matthew Perry îndeamnă la donații pentru fundația înființată în memoria regretatului actoR

Keith Morrison, tatăl vitreg al lui Matthew Perry, s-a adresat fanilor pe platforma X (fostul Twitter), îndemnându-i să doneze la Fundația Matthew Perry.

Aceasta vine la scurt timp după ce familia actorului a anunțat înființarea fundației, la câteva zile după moartea lui Perry.

În postarea sa emoționantă, Morrison a subliniat importanța sprijinului comunității și a menționat că Matthew Perry ar fi fost recunoscător pentru orice contribuție.

„Nu este genul de lucru pe care îl fac în mod obișnuit. Dar anul acesta este diferit. Faceți ce puteți. el ar fi fost recunoscător”, a scris acesta.

Despre Fundația Matthew Perry

Familia regretatului actor a înființat Fundația Matthew Perry cu scopul de a ajuta persoanele care luptă cu dependența.

Organizația se concentrează pe identificarea dependenței ca boală, combaterea stigmatelor asociate și susținerea accesului la tratament echitabil.

Într-o declarație pentru People, familia starului din „Friends” a explicat: „Este important pentru noi, ca familie, să onorăm moștenirea lui Matthew. Potențialul pe care Fundația Matthew Perry îl are pentru a-i ajuta pe cei care suferă de această boală este ceva ce suntem mândri să aducem în lume”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:18 - Marcel Ciolacu, despre referendumul lui Nicușor Dan: Consilierii generali PSD vor veni și ei cu o întrebare legată de prevenția consumului de droguri în școli (VIDEO)
13:11 - „Se considera un rege”: Totul despre petrecerile cu abuzuri sexuale care au dus la anchetele și decăderea lui Puff Daddy
12:59 - Pasarela Îndrăgostiților din Timișoara, la un pas de prăbușire. Este traversată de sute de oameni
12:47 - Nicolae Ciucă, despre întrebarea propusă de PSD la referendumul lui Nicușor Dan: O să o analizăm. Este o datorie a noastră de siguranță în școli, de siguranță a cetățenilor. Nu cred că este nevoie de un referendum pentru acest lucru (VIDEO)
12:36 - PNL anunță un proiect de lege pentru referendumul lui Nicușor Dan. Nicolae Ciucă: Nu îmi asumam prin semnătură un astfel de demers dacă nu aveam convingerea că trebuie să mergem cu acesta până la capăt (VIDEO)
12:27 - Cea mai scăzută temperatură din țară, de vineri dimineața. La Miercurea-Ciuc mercurul a coborât sub pragul înghețului
12:22 - Primarul Capitalei le mulțumește lui Nicolae Ciucă și PNL pentru susținerea propunerilor sale și a referendumului. Nicușor Dan, despre întrebarea propusă de PSD pentru vot: „De principiu sunt de acord” (VIDEO)
12:05 - Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Nicușor Dan: Am convenit inclusiv pe susținerea candidaturii la prezidențiale. Am semnat lista cu cele 20 de solicitări ale primarului general (VIDEO)
12:03 - Dramă la Campionatele Mondiale din Spania: Doi concurenți au murit chiar în timpul probei de traitlon
11:58 - Ce părere are Alexia Eram despre Victor Slav. Reacția lui Aris