Ovidiu Lipan Țăndărică anunță vestea cea mare: Se căsătorește la 70 de ani: „Iubirea de suflet este veșnică”

Ovidiu Lipan Țăndărică anunță vestea cea mare: Se căsătorește la 70 de ani: „Iubirea de suflet este veșnică”
Sursa foto: Captură

Celebrul muzician Ovidiu Lipan Țăndărică, în vârstă de 70 de ani, a surprins pe toată lumea cu anunțul că se pregătește să își schimbe statutul civil, urmând să se căsătorească.

Artistul a oferit detalii despre viitoarea sa soție într-un interviu recent, exprimându-și aprecierea și iubirea profundă pentru aceasta, relatează Ciao.ro.

„O facem cât de repede posibil”

În cadrul interviului, Ovidiu Lipan Țăndărică a vorbit despre partenera sa în termeni laudativi, subliniind discreția și echilibrul pe care aceasta i le aduce în viață.

Artistul a dezvăluit că această iubire este de suflet și că au decis să facă acest pas în viață cât mai curând posibil.

„Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a dezvăluit Ovidiu Lipan Țăndărică, potrivit ego.ro.

Artistul nu a ezitat și a și mărturisit că își iubește nespus de mult partenera.

„E o femeie discretă. Ea îmi oferă și un echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât durează. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener – n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri”, a mai declarat Ovidiu Lipan Țăndărică.

Cum s-au cunoscut cei doi

Artistul a dezvăluit că el și viitoarea sa soție s-au întâlnit acum aproape 18 ani, la Muzeul Țăranului Român. Întâlnirea a avut loc în contextul unei expoziții de mărțișoare, iar Ovidiu Lipan Țăndărică a fost fermecat de frumusețea partenerei sale.

Cei doi au o relație care a crescut în timp, ajungând să aibă aproape 18 ani de când sunt împreună.

Artistul a subliniat că relația lor a ajuns la maturitate și că au o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică.

Ovidiu Lipan Țăndărică a evidențiat și caracteristicile deosebite ale partenerei sale, spunând despre aceasta că este o femeie cultă, cu studii la Paris, cunoscătoare a mai multor limbi străine.

„E o persoană absolut deosebită, un om cald şi prietenos. Da, putem spune că relaţia noastră a ajuns la majorat. Avem aproape 18 ani de când suntem împreună. Am o singură femeie pe care o apreciez şi căreia îi sunt statornic. Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”, a mai spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`