Alina Bădic, recomandări pentru finalul anului: Să ne imaginăm 10 porți, dintre care numai una ni se adresează. Să o alegem pe cea care ni se potrivește cu strategia (VIDEO)

Alina Bădic, recomandări pentru finalul anului: Să ne imaginăm 10 porți, dintre care numai una ni se adresează. Să o alegem pe cea care ni se potrivește cu strategia (VIDEO)

Alina Bădic, astrolog și realizatoare a emisiunii „360 de grade”, a vorbit despre specificul sfârșitului de an, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și a explicat că „trebuie să obținem o vibrație înaltă în această perioadă” și „să avem o strategie anume”.

Alina Bădic, pe B1 TV, recomandări pentru finalul anului

Astrologul le-a oferit telespectatorilor câteva sfaturi.

„Trebuie să obținem o vibrație înaltă în această perioadă, nu este ușor de obținut această vibrație înaltă, și trebuie să avem o strategie anume. Ce înseamnă această strategie? În primul și în primul rând, nu putem să ne trezim dimineața și să ne gândim, «începem ziua, facem lucrurile așa cum ne trece nouă prin cap, suntem haotici, dacă ne supără cineva, ne certăm, dacă nu, nu», ș.a.m.d. Este un sfârșit de an care propune un soi de acuratețe”, a atras atenția Alina Bădic.

Să ne imaginăm, să spunem, 10 porți, dintre care numai una ni se adresează. Pot fi 100. Imaginați-vă că pe toate aceste uși este o culoare și scrie câte ceva – pe una scrie «nervozitate», pe una scrie «abordare prin orgoliu», pe una scrie «ambiție», pe alta scrie «devotament», pe alta «fidelitate», mă rog, ș.a.m.d. Noi trebuie să alegem ușa care ni se potrivește din punct de vedere al strategiei. Evident, nu toată lumea poate să abordeze aceeași strategie, pentru că nu toți avem aceleași lecții de viață”, a explicat astrologul.

„Dacă, spre exemplu, cineva se simte cu musca pe căciulă în sensul că se simte pedepsit de către univers într-o zonă în care îi merge numai rău, este evident că acolo a făcut ceva greșit altădată, nu în viața asta neapărat. Strategia acestei persoane este diferită de strategia cuiva căruia îi merge perfect în zona respectivă”, a mai spus Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`