”Să ne vedem sănătoși și la cât mai multe concerte!”: Mesajul transmis de solistul Goodbye to Gravity, Andrei Găluț, la gala Metalhead Awards

”Să ne vedem sănătoși și la cât mai multe concerte!”: Mesajul transmis de solistul Goodbye to Gravity, Andrei Găluț, la gala Metalhead Awards
Foto: Facebook/Andrei Găluț

S-au împlinit trei luni de la tragedia din Colectiv. Momentul a fost comemorat în cadrul Galei Metalhead Awards 2016, unde trupa Goodbye to Gravity  a primit premiul special ”Best Romanian Rock Ambassador”.

Solitul Andrei Găluț, singurul membru al trupei care a supraviețuit tragicului accident, a transmis un mesaj emoționant.

De asemenea,  în memoria celor 63 de suflete pierdute participanții la spectacol au ținut și un moment de reculegere, scrie EVZ.

”Cei care m-au cunoscut știu cât de mult ne-ar fi plăcut să fim în fața voastră acum, dar nu a fost să fie așa. Știu că tot s-a discutat despre acel eveniment și nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente. Momente în care primești o palmă cruntă de la viața, care te pune la pământ, îți întunecă visele și ți-i răpește pe cei dragi, fără motiv și fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine și sute de alți oameni minunați, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War.

Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ținenem capul sus atât pentru noi cât și pentru ei.

Vă mulțumesc tuturor, celor care apreciază și cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem sănătoși și la cât mai multe concerte! Andrei.”

Andrei Găluț, internat Spitalul Crucii Roșii Beverwijk, din Olanda, și-a pierdut în incendiul de la Colectiv colegii de trupă și iubita.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`