Accident grav în Satu Mare: Trei persoane spitalizate, după ce o șoferiță de 20 de ani a intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în faţa sa

Accident grav în Satu Mare: Trei persoane spitalizate, după ce o șoferiță de 20 de ani a intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în faţa sa
Foto: Facebook / ISU Satu Mare

Trei persoane au suferit răni în urma unui accident grav produs pe DN 19, în apropierea localității Vama, în județul Satu Mare. Evenimentul s-a petrecut în urma unei coliziuni provocate de o șoferiță în vârstă de 20 de ani.

Accident grav în Satu Mare

Polițiștii și pompierii din Satu Mare au fost solicitați să intervină luni seara la un accident rutier în localitatea Vama, unde au avut loc coliziunea a două autoturisme.

„În urma accidentului au rezultat 3 victime, rămase încarcerate. Pompierii au acţionat pentru extragerea acestora din autoturism, două persoane de sex masculin, cu vârsta aproximativă de 50 ani şi o persoană de sex feminin cu vârsta aproximativă de 30 ani”, a transmis ISU Satu Mare, potrivit Observator News.

O tânără de 20 de ani a intrat în coliziune cu un autovehicul

Sursa menționată a indicat că victimele au fost duse la Compartimentul de Primire Urgențe din Negrești-Oaș.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că o tânără de 20 de ani, din Satu Mare, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în faţa sa şi care ar fi fost condus de un bărbat de 55 de ani, din Negreşti-Oaş”, au transmis, la rândul lor, poliţiştii.

Ei continuă investigațiile în cadrul unui dosar penal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`