Cât a plătit Shakira justiției spaniole într-un alt dosar de evaziune / Detaliile, dezvăluite de persoanele din anturajul vedetei pop

Cât a plătit Shakira justiției spaniole într-un alt dosar de evaziune / Detaliile, dezvăluite de persoanele din anturajul vedetei pop
Foto: Hepta - DPA Images / Adam Davy

Shakira a fost condamnată recent să plătească o amendă de peste 7 milioane de euro pentru fraudă fiscală. Acum, surse din anturajul vedetei pop au dezvăluit vineri, 24 noiembrie, că Shakira a plătit încă 6,6 milioane de euro în august, într-un alt proces.

În luna iulie, un tribunal din Barcelona a anunțat o altă cercetare judiciară împotriva Shakirei pentru o evaziune fiscală din 2018 care se ridică la o valoare totală de 6,6 milioane de euro.

Agenția care o reprezintă pe vedeta pop a declarat că întreaga sumă a fost achitată la sfârșitul lunii august, scrie Agerpres.

Shakira a plătit alte 6,6 milioane de euro Spaniei

Suma de 6,6 milioane de euro „cerută de Parchet nu prejudiciază nici vinovăţia, nici nevinovăţia cântăreţei” în acest dosar, ci „o demonstraţie suplimentară a voinţei sale de a achita eventualele datorii pe care le-ar avea faţă de fiscul spaniol”, scrie cotidianul catalan El Periodico.

Anunțul că vedeta trebuie să plătească alte 6,6 milioane de euro a venit imediat după acordul semnat luni între Parchetul spaniol şi Shakira, care i-ar fi permis artistei să evite procesul pentru o fraudă fiscală comisă în perioada 2012-2014.

Suspendarea procesului i-a adus Shakirei o amendă de peste 7,3 milioane de euro, care ar reprezenta „50% din valoarea fraudei”. Ea plătise deja 17,4 milioane de euro fiscului spaniol pentru a reglementa situația în acest dosar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`