Cum a reușit o femeie care a comandat un sendviș să lase bacșiș 7.000 de dolari: „Oooo, Doamne!” / Ea a depus o contestație pentru plată

Cum a reușit o femeie care a comandat un sendviș să lase bacșiș 7.000 de dolari: „Oooo, Doamne!” / Ea a depus o contestație pentru plată
Sursa Foto: Freepik.com

O femeie din SUA care a comandat un sendviș în valoare de 7 dolari a lăsat din greșeală un bacșiș de 7.000 de dolari. Ulterior, ea a depus o contestație pentru plată și în schimb a primit un credit.

Vera Conner și-a comandat un sendviș italian cu salam, pepperoni și șuncă de la un restaurant cunoscut la prețul de 7,54 de dolari. Din greșeală, femeia a lăsat un bacșiș de 7.105,44 de dolari utilizând un card bancar emis de Bank of America.

Femeia a primit un credit în schimbul bacșișului generos

La câteva zile după ce a achitat comanda, femeia a observat că valoarea bacșișului dat corespunde cu ultimele cifre ale numărului ei de telefon.

„Când m-am uitat la extrasul de cont am spus doar: Oooo, Doamne!”, scrie NBC News.

Ea a explicat că cel mai probabil a încercat să introducă numărul de telefon pe ecranul de plată pentru a obține mai multe puncte de fidelitate, însă a încurcat câmpurile și l-a trecut la secțiunea pentru tips.

Ulterior, Vera a depus o contestație la bancă, însă i-a fost respinsă. Văzând acestea s-a întors la restaurant, unde a cerut ajutorul, dar nici de această dată nu a avut noroc, pentru că un manager i-a spus că banca trebuie să rezolve această problemă.

În apărarea sa, conducerea băncii a menționat că reclamația depusă de Vera a fost inițial respinsă pentru că ceruse o rambursare integrală.

„Am solicitat la Subway să ramburseze banii clientului și suntem mulțumiți că au fost de acord să facă acest lucru”, a spus purtătorul de cuvânt al Bank of America.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor
16:10 - Construcții Erbașu: Contribuim activ la un viitor sustenabil. Anul acesta am finalizat instalarea de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, proiectate să producă anual 6.000 MWh de energie verde (FOTO)
15:58 - Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
15:56 - Un nou ciclon amenință Europa! Va aduce alte furtuni puternice. Au fost deja emise avertizări Cod roșu și portocaliu
15:54 - Dâmbovița: Un bărbat s-a stins din viață, după ce a fost acroşat de o basculantă
15:44 - Mircea Geoană, critici dure privind noua lege a pensiilor: „Am văzut calcule greșite, pensionari cu pensia tăiată la jumătate, inclusiv categoriile cele mai vulnerabile au fost nedreptățite”
15:44 - Newsweek: Pensionar „furat” la pensie. A pierdut 700 lei pentru că nu e pensionat pe legea nouă. Cât a lucrat?
15:36 - Firma de catering care a livrat alimente în școli din județul Mehedinți, amendată și închisă temporar de ANPC