Cum să împodobești masa de Crăciun, dacă vrei să-ți impresionezi musafirii pe viață

Cum să împodobești masa de Crăciun, dacă vrei să-ți impresionezi musafirii pe viață

Căutările pentru „Idei de aranjare a mesei de Crăciun 2023” au crescut cu 2.850% în ultimele 12 luni, pe măsură ce oamenii se pregătesc să sărbătorească sezonul festiv cu familia și prietenii.

Cu Crăciunul imediat după colț, iată o listă cu cele mai bune aranjamente festive de masă

Pur și simplu așează globurile roșii preferate și crenguțele de brad de Crăciun în centrul mesei împreună cu câteva lumânări (alimentate de baterie dacă te îngrijorează cei mici!) O față de masă neagră dedesubt va face paleta de culori să iasă cu adevărat în evidență!

Adu elementele exterioare în interiorul acestui Crăciun cu fructe de pădure, conuri de pin și crenguțe de brad. Asigură-te că adaugi portocale uscate pentru o pată de culoare.

Folosind lumini alimentate cu baterii, masa ta se va lumina, oferind o strălucire caldă. Nu uita să adăugați suport pentru cărți de vizită la masa dvs., fie folosind conuri de pin, fie globulețe.

Un alt decor superb pentru Crăciun este o temă care utilizează albul de gheață, dacă îți plac tonurile strălucitoare și neutre.
Pentru prezentarea farfuriilor, pune fețele de masă într-un mod stratificat și adaugă decorațiuni strălucitoare. Asigură-te că legi tacâmurile cu o bucată de panglică albă.

sursă foto: captură YT

Pentru a oferi mesei tale acel factor WOW, adaugă zăpadă artificială și sclipici deasupra feței de masă.
Dacă preferi decorul mai minimalist, poți opta pentru o piesă centrală florală. Folosește crenguțe de fructe de pădure pentru a crea o coroniță circulară uimitoare, care să stea în mijlocul mesei.

sursă foto: captură YT
Nu uita să o înveselești și mai mult cu niște mini ornamente festive sau lumânări nordice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)