Brazii artificiali cu ghirlande care pot fi controlate de pe telefon, tendința sărbătorilor de iarnă din acest an / Brazii naturali nu au apărut încă în piețe

Brazii artificiali cu ghirlande care pot fi controlate de pe telefon, tendința sărbătorilor de iarnă din acest an / Brazii naturali nu au apărut încă în piețe
Sursa foto: Shutterstock

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, românii se orientează către achiziționarea bradului de Crăciun, iar trendul acestui an îndreaptă atenția spre brazii artificiali ale căror ghirlande pot fi controlate de pe telefon. Comercianții afirmă că prețurile pentru brazi rămân constante față de anul precedent, relatează Digi24.ro.

Brazii artificiali și ghirlande smart: O alegere modernă pentru sărbători

O alternativă din ce în ce mai populară în rândul românilor pentru decorarea casei de Crăciun este reprezentată de brazii artificiali.

Comercianții menționează că prețurile rămân stabile, iar acești brazi pot fi achiziționați încă din primele zile ale lunii decembrie. Modelele variază de la câteva sute de lei până la câteva mii de lei, oferind opțiuni pentru toate bugetele.

Inovația a pătruns și în iluminatul festiv, o dată cu apariția ghirlandelor smart. Acestea pot fi controlate direct din aplicația de telefon, permițând setarea culorii și a intensității luminii. Prețurile acestor ghirlande smart încep de la 20 de lei, oferind o modalitate modernă de a aduce lumina sărbătorilor în casele românilor.

„Se asortează cu brazii, în funcție de înălțimea lor, iar pentru a avea o imagine de ansamblu obișnuim ca numărul de leduri să fie același cu înălțimea bradului exprimată în centimetri. La un brad de 2 m, 200 cm, 200-240 de leduri sunt decenți, dacă se dorește o lumină mai intensă atunci trebuie plusat”, spune Peter Egli, administrator firmă.

Brazii naturali nu au apărut încă în piețe

Brazii naturali nu au apărut încă în piețe, însă cei care doresc să fure startul se pot bucura de un brad artificial în case încă de la începutul lunii decembrie.

Un pom de Crăciun artificial de doi metri, cu crengi și ace din folie, costă 700 de lei, dar poate sări de 3.000 de lei în cazul modelelor care imită perfect bradul natural.

Pe piață există inclusiv bețișoare aromate care imită mirosul de brad natural. Un set costă aproximativ 50 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`