Semnificația trezirii la ora 03:00 dimineața fără alarmă. Mihai Voropchievici: „O perioadă cu mesaje foarte păcătoase”

Semnificația trezirii la ora 03:00 dimineața fără alarmă. Mihai Voropchievici: „O perioadă cu mesaje foarte păcătoase”
Foto: Freepik

Dacă te-ai trezit vreodată la ora 3 dimineața, există o explicație în spatele acestei experiențe.

Ce înseamnă dacă te trezești la ora 03.00 dimineața

Mihai Voropchievici susține că ora la care ne trezim are semnificații importante, sugerând că o forță superioară ne transmite mesaje. Această influență persistă până la ora cinci dimineața, conform celebrului numerolog. În acest interval, se spune că putem primi semnale din viețile anterioare și că avem șansa de a experimenta coșmaruri în timpul somnului.

„Între orele 03:00 și 05:00, o forță superioară încearcă să-ți spună ceva. În general, acestea sunt orele în care poți să primești din viețile anterioare niște semnale, dar este și perioada de coșmaruri. Aceasta este o perioadă cu mesaje foarte păcătoase, pentru că practic, corpul cade în somnul profund”, a spus numerologul, potrivit Fanatik.ro.

Ce înseamnă trezitul până la ora 1 dimineața

Dacă ne trezim la ora trei, este posibil să fim căutați de îngerul nostru păzitor.

„Dacă treci printr-un moment dificil în viața ta și nu-l poți depăși, ai face bine să explorezi posibilitatea unei forțe superioare care încearcă să-ți vorbească. Vorbim cu îngerul nostru păzitor și el poate ne ghidează, iar în noaptea următoare primim mesajul mai clar”, a explicat Mihai Voropchievici.

Până la ora 1 dimineața, trezirea poate indica dezamăgiri din viața reală transpuse în vise. Între 1 și 3 dimineața, trezirea sugerează nervozitate, reflectată și în conținutul viselor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`