Jandarmi de la Brigada Rutieră de Intervenții, bătuți în Centrul Vechi. Erau în timpul liber și sub influența alcoolului

Jandarmi de la Brigada Rutieră de Intervenții, bătuți în Centrul Vechi. Erau în timpul liber și sub influența alcoolului

Doi jandarmi de la Brigada Specială de Intervenție au fost bătuți de trei vărbați, în Centrul Vechi din București. Erau în timpul liber, nu aveau nicio ținută care să dea de gândit că sunt jandarmi, dar pare că s-au lăudat cu acest fapt. Cu toate acestea, încă nu se știe de la ce a pornit scandalul.

Ce s-a întâmplat

Agresorii sunt căutați încă de joia trecută, când a avut loc bătaia. Unul dintre jandarmi abia se mai ținea pe picioare după ce a fost bătut crunt de cei trei indivizi. Un tânăr cu un tricou alb dădea cu pumnul în colegul său, de mai multe ori, astfel încăt să nu îi lase timp de ripostă. Martorii au intervenit să îi despartă, iar agresorii s-au urcat într-un taxi și au plecat. După 12 secunde a venit și un echipaj al Jandarmeriei, confrom observatornews.

Jardamii au suferit răni grave și au avut nevoie de îngrijirile medicale. Unul dintre ei a avut piramida nazală fracturată, iar celălalt are multiple leziuni la nivelul capului.

Agenții erau în timpul liber și au consumat alcool. Încă nu se știe de la ce a pornit bătaia, iar angajații teraselor nu vor să dea detalii despre incident.

Jandarmii bătuți fac parte din unitatea pe care DIICOT o mobilizează pentru misiuni periculoase, la traficanți de droguri, arme sau interlopi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`