Andra Măruță, cuprinsă de emoții la meciul România-Elveția! Artista a cântat Imnul României la deschidere: „Experiența este pur și simplu de neegalat”

Andra Măruță, cuprinsă de emoții la meciul România-Elveția! Artista a cântat Imnul României la deschidere: „Experiența este pur și simplu de neegalat”
Sursa foto: Instagram - @andra

Andra Măruță, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste și cântărețe din România, a avut parte de momente pline de emoții marți, 21 noiembrie, când a cântat Imnul României la deschiderea meciului România-Elveția.

Înainte de a intra pe teren, Andra a transmis un mesaj pentru toți urmăritorii săi și mai ales pentru cei 50.000 de suporteri prezenți la meci.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

Ce a transmis Andra Măruță de la meciul România-Elveția

„Când este echipa națională pe stadion, noi simțim ca un singur suflet, cântâm ca un singur glas. Tricolorii vor primi toată energia noastră când vor auzi imnul înaintea meciului cu Elveția. Cântăm în cor și strigăm din toată inima: Hai România!”, a scris Andra, pe Instagram.

Cei 50.000 de suporteri au cântat Imnul României alături de Andra, iar la final au strigat că speră să câștige România în partida împotriva Elveției.

„Experiența de a cânta imnul României alături de cei mai adevărați suporteri este pur și simplu de neegalat! Împreună formăm cea mai puternică voce de susținere a echipei noastre”, a spus artista după momentul care a stârnit emoții în rândul tuturor celor prezenți pe teren, scrie romaniatv.net.

Andra nu a mers singură la meci, ci alături de Cătălin Măruță, David și Eva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`