Turiști revoltați la bordul unui avion! O pasageră a fost surprinsă în timp își făcea unghiile: „Vezi-ți de treaba ta!”

Turiști revoltați la bordul unui avion! O pasageră a fost surprinsă în timp își făcea unghiile: „Vezi-ți de treaba ta!”
Sursa foto: Twitter (X) - JT Genter @JTGenter

O turistă a fost aspru criticată pe Internet, după ce și-a făcut unghiile cu ojă la bordul unui avion, în timpul zborului.

Chiar dacă există foarte multe modalități prin care poți să își petreci timpul la bordul unei aeronave, pasagerii respectă, de obicei, regula de a evita ce i-ar deranja pe ceilalți din jur.

Printre acestea se numără consumul de alimente care miros urât, parfumurile puternice sau deschiderea sticlelor de lac de unghii care emană un miros dur, scrie Daily Star.

Pasageră criticată pe Internet, după ce și-a făcut unghiile la bordul unui avion

Pe lângă faptul că a folosit oja, care emană un miros puternic și înțepător, pasagera a fost criticată și pentru că a băut alcool, despre care un alt pasager susține că nu a fost cumpărat de compania aeriană.

„Unghii făcute în timpul zborului. Vă rugăm să așteptați până când vă aflați într-un spațiu care nu este închis și unde nu sunt sute de străini. Unii dintre noi suntem senisibili la mirosul de acetonă. De asemenea, o informare: consumul de alcool pe care l-ați adus la bord nu este legal”, a scris JT Genter, pe Twitter.

Postarea publicată pe rețeaua de socializare a devenit repede virală, iar internauții nu s-au abținut din a lăsa comentarii.

„Aș fi înnebunit dacă cineva ar fi făcut asta”, „Vezi-ți de treaba ta”, „Nimic nu se compară cu mirosul de acetonă într-un spațiu închis”, au fost doar câteva dintre comentariile de la postare.

O altă pasageră a menționat că femeia își aplica un nou strat de ojă la fiecare jumătate de oră.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`