Motivul pentru care Cove nu apare în niciun film sau serial: „Eu am vrut să devin…” / Cine este cel mai mare critic al prezentatorului

Motivul pentru care Cove nu apare în niciun film sau serial: „Eu am vrut să devin...” / Cine este cel mai mare critic al prezentatorului
Sursa foto: Facebook - Gabriel Coveșeanu

Cove, pe numele său adevărat Gabriel Coveșeanu, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. El se bucură de un real succes în lumea televiziunii, însă nu poate spune același lucru și despre partea de seriale și film.

Nu de mult, în cadrul unui interviu, Cove a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe de-ale sale pe plan profesional. De asemenea, prezentatorul a vorbit și despre cine este cel mai mare critic al lui.

Care este motivul pentru care Gabriel Coveșeanu nu apare în seriale și filme

Întrebat de ce nu apare în seriale și filme, prezentatorul a menționat că are această dorință de mult timp, mai ales în privința participării la un film de lungmetraj sau chiar într-un serial TV. El a mai spus că nu i s-a ivit încă nicio oportunitate de a juca un rol în astfel de filme sau seriale.

„E o întrebare bună. E drept că în zona asta a filmului am așa o dorință destul de mare de a apărea în filme de lungmetraj și chiar în seriale de televiziune, doar că nu s-au ivit până acum situații sau fie nu m-am potrivit pentru un anumit rol. Până la urmă profesia de actor asta presupune: tu să fii pregătit și, dacă la un moment dat, un regizor consideră că ești potrivit pentru un anumit rol să poți să-l faci”, a spus Cove.

Cine este persoana care îl critică cel mai des pe Cove

În cadrul aceluiași interviu, Cove a vorbit și despre persoana care îi este cel mai mare critic. Despre acest subiect, prezentatorul a spus că el este cel care se critică cel mai mult, dar nici soția lui nu îl iartă.

„Cel mai mare critic eu sunt, dar nici soția nu mă iartă. (râde) Nu îmi face neapărat un reproș, dar este evident și uneori îmi pare rău că nu am suficient de mult timp pentru a petrece în familie, dar atât cât este timpul meu liber îl dedic în totalitate familiei”, a adăugat prezentatorul, potrivit playtech.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`