Liviu Dragnea, despre alegerile locale: Vom propune UNPR și ALDE proiecte de acord de colaborare. Nu vom face alianțe electorale nici cu PNL-ul, nici cu PMP-ul

Liviu Dragnea, despre alegerile locale: Vom propune UNPR și ALDE proiecte de acord de colaborare. Nu vom face alianțe electorale nici cu PNL-ul, nici cu PMP-ul
Foto: B1 TV

PSD va propune UNPR și ALDE încheierea la nivel local de acorduri de colaborare pentru alegerile locale din acest an și social-democrații nu vor încheia nicio alianță electorală cu PNL și PMP. Anunțul a fost făcut joi, la Sinaia, de liderul PSD, Liviu Dragnea, informează Agerpres.

„Am decis azi că vom propune UNPR-ului un proiect de acord de colaborare care să dea posibilitatea tuturor organizațiilor PSD și respectiv UNPR ca, acolo unde consideră că este eficient pentru procesul electoral și se măresc șansele de câștig în alegeri, pot încheia alianțe electorale în condițiile pe care le consideră cele mai bune din punctul de vedere al șanselor de câștig.
De asemenea, o să propunem un astfel de acord și colegilor din ALDE (…). Nu vom face alianțe electorale cu o altă formațiune politică. (…) Nu facem nici cu PNL-ul, nici cu PMP-ul, nu facem alianțe electorale decât ori cu UNPR, ori cu ALDE. Depinde de cum se înțeleg la nivel local”, explicat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a precizat și că a discutat despre acest subiect cu  liderii UNPR și ALDE.

„Am avut o discuție destul de lungă la telefon și împreună am agreat acest tip de acord. Era firesc, înainte de a le propune colegilor mei, să am o discuție separată cu domnul Tăriceanu, cu domnul Daniel Constantin și separată cu domnul Gabriel Oprea”, a mai spus Dragnea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`