Doi români duceau o viață de lux în Spania din banii furați de la un bătrân / Publicau totul pe Internet pentru a le stârni invidia rudelor din țară

Doi români duceau o viață de lux în Spania din banii furați de la un bătrân / Publicau totul pe Internet pentru a le stârni invidia rudelor din țară
Sursa foto: Shutterstock

Doi români au fost arestați în Spania după ce au furat 100.000 de euro de la un bătrân. Cu banii pe care i-au furat, cei doi se lăudau pe Facebook cu averea lor pentru a stârni invidia rudelor din țară.

Este vorba despre un român în vârstă de 31 de ani și o femeie în vârstă de 32 de ani, ambii români. Ei au fost reținuți miercuri, 15 noiembrie, de către forțele de ordine Ertzainza, fiind acuzați că au înșelat un pensionar de la care au furat 100.000 de euro pe parcursul a doi ani.

Furau banii bătrânului și se lăudau pe Internet cu averea pe care o au

Întreaga poveste a început acum doi ani, când românca a început să vorbească pe stradă cu pensionarul, după ce i-a cerut bani pentru mâncare. La început, sumele pe care le cereau românii erau mici, însă cu trecerea timpului cereau și mai mulți bani de și mai multe ori decât înainte, relatează publicația spaniolă Cadanser.

Potrivit Departamentului de Securitate din Țara Bascilor, românii au efectuat retrageri repetate de la bancomate și plăți la hotel folosind cardul bătrânului.

În trecut, cei doi au avut probleme penale, conform sursei menționate anterior. Bărbatul a avut probleme administrative, printre care amenzi rutiere și sechestru pentru evaziune fiscală.

Nu de mult, cei doi români au fost eliberați, posibil prin cauțiune, de Tribunalul de Instrucție numărul 1 din Vitoria (provincia Alava).

Pe Internet, românii prezentau o viață de lux, cu vacanțe scumpe și că se plimbau doar în mașini de lux. Ei făceau toate aceste lucruri pentru a stârni invidia rudelor din țară.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`