Alina Bădic, astrograma lui Donald Trump: Este o revenire în forță, Pluto în Vărsător îl va avantaja foarte mult / Este aici o rivalitate cu partenera (VIDEO)

Alina Bădic, astrograma lui Donald Trump: Este o revenire în forță, Pluto în Vărsător îl va avantaja foarte mult / Este aici o rivalitate cu partenera (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Alina Bădic a prezentat astrograma lui Donald Trump, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și spune că fostul președinte american are parte de „o revenire în forță acum” întrucât „Pluto în vărsător îl va avantaja foarte mult în perioada imediat următoare”.

Realizatoarea emisiunii „360 de grade” a prezentat și astrograma lui Joe Biden, dar și astrograma lui Vladimir Putin.

Alina Bădic, pe B1 TV, despre astrograma lui Donald Trump.

„Nu știu dacă chiar îi știi astrograma, dar ai spus, amfitrionul perfect pe undeva, dar totuși și ceva care poate să displacă. Exact asta ar fi interpretarea. Trei planete în Rac foarte tensionate arată chiar o karmă de amfitrion, dar totodată un lucru ușor neplăcut, să spunem, faptul că uneori, spre deosebire de ceilalți doi care sunt puțini mai relaxați, Donald Trump este un pic mai înverșunat pe tot ceea ce ține de impact asupra celorlalți, dar și aici avem o astrogramă foarte puternică”, spune Alina Bădic.

„Aici este o revenire în forță acum, pentru că Pluto în Vărsător îl va avantaja foarte mult pe Donald Trump în perioada imediat următoare. Astrologia nu este ghicit, nu putem da un verdict 100%, dar este într-o perioadă favorabilă. Este o perioadă foarte favorabilă pentru că intrarea lui Pluto în Vărsător pe casa serviciului la Donald Trump, într-un trigon superb cu toate planetele lui din Balanță, și el este un personaj plăcut, el este puțin neplăcut prin partenerele de viață sau prin partenerii lui de afaceri ș.a.m.d.”, a continuat astrologul.

„Nu neapărat soția în sine, cât el în raport cu partenera de viață – poate fi o aură care stârnește. De foarte multe ori, cuplurile nu stârnesc separat, dar pot stârni împreună (…). Este aici o rivalitate cu partenera, acest lucru se observă în astrogramă, adică o parteneră care impune, asta are și Donald Trump (…). El are acum o perioadă extraordinar de bună din punct de vedere al relansării sociale – și politic vorbind”, estimează Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`