Andreea Esca nu s-a uitat la bani când vine vorba de educația copiilor. Suma colosală pe care a plătit-o vedeta pentru liceul Alexiei Eram

Andreea Esca nu s-a uitat la bani când vine vorba de educația copiilor. Suma colosală pe care a plătit-o vedeta pentru liceul Alexiei Eram
Sursa foto: Facebook

Copiii Andreei Esca și a lui Alexandre Eram au urmat un liceu cu predare în limba franceză în București, apoi au ales să studieze la universități în străinătate. Școala lor în România a fost costisitoare și a avut o programă școlară conformă cu cea franceză.

Cât a plătit Andreea Esca pentru liceul Alexiei Eram

Andreea Esca și soțul ei, de origine franceză, au decis să-și trimită copiii la Liceul Francez Anna de Noailles din București, fost cunoscut sub numele de Școala Franceză. Această instituție oferă educație de la grădiniță până la liceu și este preferată de oameni de afaceri, diplomați și personalități publice datorită predării în limba franceză. Deși este subvenționată de statul francez, funcționează ca o școală privată, iar taxele de școlarizare sunt suportate integral de către părinți și nu sunt deloc modeste, scrie Romaniatv.

După admiterea elevilor, liceul percepe o taxă de înscriere de 2.500 de euro pentru primul copil și 1.300 de euro pentru al doilea. Taxele anuale de școlarizare pot fi plătite în două tranșe. Pentru grădiniță și clasele I-V, taxa este de 5.746 de euro pe an, iar pentru clasele VI-XII, taxa crește la 7.422 de euro pe an. Există și taxe suplimentare pentru anumite examene. Tarifele menționate sunt aplicabile copiilor cu cetățenie română și franceză, iar pentru elevii de alte naționalități, taxa este mai mare.

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Taxă anuală de 15.000 de lire sterline

Fiica Andreei Esca a avut rezultate excelente la liceu, obținând rezultate remarcabile și absolvind cu o notă înaltă. Ea și-a continuat studiile în Marea Britanie, specializându-se în marketing și publicitate în domeniul modei la University for the Creative Arts, absolvind în 2022. După întoarcerea în România, informațiile din presă arată că familia Esca-Eram a susținut anual o taxă de 15.000 de lire sterline pentru școlarizarea fiicei lor, cu adăugarea costurilor de cazare și cheltuielilor lunare ale unei studente. Fratele mai mic, Aris, a urmat și el studii în străinătate și se află în prezent în al doilea an la o facultate din Barcelona, specializându-se în afaceri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital