O femeie a născut într-un avion care se pregătea de decolare / Pasagerii au fost „martorii unui moment unic”

O femeie a născut într-un avion care se pregătea de decolare / Pasagerii au fost „martorii unui moment unic”
Sursa foto: Pixabay

O femeie a născut într-un avion care se pregătea de decolare de pe aeroportul Sabiha Gökçen din Istanbul, Turcia. Pasagera a avut parte de o naștere prematură, iar ceilalți turiști au fost prezenți la un astfel de moment considerat unic.

Totul mergea perfect, până când o pasageră a început să aibă contracții intense. Femeia a născut într-un avion al companiei Pegasus Airlines care trebuia să decoleze către Marsilia, Franța, scrie Daily Mail.

Moment inedit într-un avion! O pasageră a născut la bordul aeronavei

După ce au fost înștiințați de ce se întâmplă, echipajul de cabină și echipa de prim ajutor din aeroport au intervenit cât de repede au putut. Ulterior, femeia a fost mutată într-o zonă mai retrasă a aeronavei, unde, cu ajutorul echipajul de la bord și al echipelor medicale, a născut în siguranță.

Întreg momentul a fost surprins de turiștii emoționați că iau parte la o astfel de întâmplare. Imaginile au ajuns imediat pe rețelele de socializare.

După acel moment, femeia și bebelușul acesteia au fost transportați la spital cu o ambulanță.

„Pasagerii zborului Pegasus de astăzi de la SAW la Marsilia au fost martorii unui moment unic de naștere. Bebelușul prematur a fost transportat la spital de echipele de prim ajutor ale HEAŞ”, se arată în comunicatul companiei Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri Anonim Şirketi (HEAŞ), care gestionează aeroportul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`