Ce se știe despre cel de-al treilea suspect, considerat și liderul crimei în cazul omului de afaceri din Sibiu. Mama lui spune că nu l-a văzut de 20 de ani

Ce se știe despre cel de-al treilea suspect, considerat și liderul crimei în cazul omului de afaceri din Sibiu. Mama lui spune că nu l-a văzut de 20 de ani
Sursa Foto: politiaromana.ro

Ultimul dintre cei trei bărbați, considerat liderul crimei în cazul omului de afaceri din Sibiu, este dat în urmărire generală.

Autoritățile au reușit să îi aresteze pe ceilalți doi, asta după ce aceștia au fugit din țară. Poliția Română a anunțat duminică, 19 noiembrie, că au fost prinși în Scoția, respectiv Irlanda de Nord.

Cine este cel de-al treilea suspect în cazul crimei din Sibiu

Costinel Cosmin Zuleam este cel de-al treilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner. Astfel că, pe numele său s-a pus în aplicare un mandat de arestare pentru omor și este căutat la nivel internațional.

În prezent, toate forțele sunt mobilizate pentru a-l găsi, poza bărbatului fiind postată și pe pagina oficială a Poliției Române.

În vârstă de 31 de ani, acesta este născut în localitatea Horezu din județul Dolj. Mama lui a susținut că nu a mai vorbit cu fiul său de 20 de ani, notează digi24.ro.

Problemele cu legea nu sunt o noutate pentru Costinel Cosmin Zuleam

Tribunalul Sibiu a emis duminică, pe numele celor trei bărbați care l-ar fi torturat și ucis pe omul de afaceri, mandate de arestare preventivă.

Este vorba despre Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță. Aceștia ar fi plecat în Marea Britanie pe 13 noiembrie.

În plus, autoritățile au indicii că cel de-al treilea suspect, care nu a fost încă prins, s-ar putea afla în același loc unde erau și ceilalți doi.

Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în Slovenia, acolo unde a fost închis pentru furt de telefoane mobile dintr-un mall, paguba fiind de 125.000 de euro. Potrivit sursei menționate, mama sa a mai povestit că el a mai fost în închisoare și pentru trafic de droguri.

Aceasta a mai precizat că îl vedea în stare să comită un furt, dar niciodată o crimă. Femeia a mai declarat că fiul său e plecat cu mult timp în urmă de acasă și nu a mai luat legătura cu el de peste 20 de ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)