De Black Friday, bucură-te de reducerile FineStore la mii de produse toată luna noiembrie!

De Black Friday, bucură-te de reducerile FineStore la mii de produse toată luna noiembrie!

Cauți un loc în care să găsești băuturi alcoolice de calitate, prețuri rezonabile, dar și detalii care să te ajute să faci cele mai potrivite alegeri atunci când nu cumperi o băutură doar pentru tine? La FineStore vei simți că ai ajuns în locul potrivit, mai ales că noiembrie e o lună întreagă plină de reduceri ce ating chiar și 50% la unele produse și multe surprize.

Peste 2.000 de produse din toate categoriile de băuturi alcoolice au parte de reduceri la FineStore în această perioadă. Ofertele sunt atât de tentante, încât ai nevoie de o strategie clară când începi cumpărăturile.

Prețurile speciale te așteaptă până la sfârșitul lunii noiembrie!

Stabilește-ți obiectivele înainte de a începe să umpli coșul. Cauți cadouri pentru angajați? Cadouri pentru parteneri de afaceri? Cadouri pentru viitori colaboratori pe care vrei să-i cucerești? Găsești de toate pentru toți la FineStore și cu siguranță te vei încadra în bugetul alocat, căci în această perioadă, prețurile mici cu care te-a obișnuit cel mai mare magazine online de bătuturi alcoolice din România devin și mai mici! Vin roșu, vodka Absolut, rom Matusalem, lichior Sheridan’s, whisky Kamiki, tequila Clase Azul, coniac Courvoisier, băuturi tradiționale – la toate beneficiezi de super reduceri de Black Friday, la FineStore!

Vrei să impresionezi un partener de afaceri cu o băutură de calitate ce simbolizează, în egală măsură, excelența și respectul de sine și pentru cei din jur? Descoperă oferta de șampanie pregătită de FineStore pentru Black Friday! O stică de Gosset proaspătă, elegantă, fructată, expresie a sofisticatului savoir-faire franțuzesc, cu premii de excelență venite ca o recunoaștere a calității și a stilului poate fi fix ceea ce cauți pentru un cadou corporate.

Vrei ceva mai puțin exclusivist, cu o „plajă” mai largă de utilizări? Poți opta pentru o vodka ultra premium, ce poate fi consumată și simplă, cu gheață, și în cocktailuri sau long drinks. AU Vodka oferă o experiență inconfundabilă la fiecare degustare, indiferent de aromă – clasică, cu ananas, cireșe, zmeută albastră, struguri negri, pepene roșu sau punch de fructe. Filtrată prin aur, definită de puritate și delicatețe aromatică, cu un amblaj elegant și prețios, este perfectă pentru a fi oferită în dar și unui bărbat puternic, și unei femei de afaceri care știe să aprecieze excelența și, poate, și cocktailurile.

Oamenii de calitate din jurul tău merită daruri deosebite și de aceea FineStore a pregătit oferte și la coșuri cadou. Este, deci, momentul potrivit să începi să te pregătești pentru sezonul Sărbătorilor, când vrei să-ți arăți recunoștința și față de partenerii de încredere, și față de angajații loiali.

Black Friday la FineStore ține până pe 30 noiembrie, însă nu lăsa pe mâine ce poți cumpăra încă de azi. Stocurile sunt limitate și cerea mare! Pe lângă reducerile consistente, FineStore a pregătit și alte surprize în noiembrie. Cumperi băuturi alcoolice și poți câștiga unul dintre cele 100 de premii puse la bătaie, constând în pachete promoționale cu 5 produse de top. De asemenea, poți beneficia de cupoane pentru extra reduceri și de multe alte surprize, de care afli primul dacă te abonezi la Newsletter. Comenzile online sunt livrate rapid oriunde în țară, iar transportul este gratuit pentru cele a căror valoare depășește 199 de lei. Spor la cumpărături!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`