Misterul Triunghiului Bermudelor. Ce a găsit un explorator pe fundul oceanului

Misterul Triunghiului Bermudelor. Ce a găsit un explorator pe fundul oceanului
Sursa foto: captura video Youtube/ The HISTORY® Channel Canada

Triunghiul Bermudelor este locul în care o mulțime de nave sau avioane au dispărut inexplicabil și nu au mai fost găsite niciodată, iar acum, un explorator a fost curajos să se scufunde să vadă ce se află pe fundul oceanului.

Ce a văzut bărbatul pe fundul oceanului

Bărbatul a găsit în adâncurile oceanului o serie de epave, ceea ce confirmă misterul dispariției și spune că „totul este real și are o explicație rațională”, conform Ziare.com.

Exploratorul s-a scufundat mai multe zile la rând pentru a vedea ce mai descoperă nou, iar în fiecare zi găsea alte și alte epave. Astfel că, a realizat un documentar, „The Bermuda Triangle: Into Cursed Waters”, care a avut premiera pe 14 noiembrie 2023 pe History Channel.

El a avertizat oamenii să fie foarte atenți atunci când se gândesc să viziteze zona, pentru că sunt o mulțime de oameni care au dispărut acolo.

Documentar despre Triunghiul Bermudelor

„Când găsim acele nave, putem oferi o explicație rațională pentru pierderile lor și putem spune că nu este un lucru abstract, acest triunghi cu proprietăți mistice. Acestea sunt povești umane. Există vieți umane pierdute atunci când o navă se prăbușește într-o furtună sau o aeronavă dispare”, a avertizat exploratorul.

Acest documentar explică secretele care par ilogice, dar exploratorul are o explicație pentru epavele care se află acum pe fundul Oceanului Atlantic.

Triunghiul Bermudelor este o zonă din Oceanul Atlantic, iar colțurile sale sunt reprezentante de insulele Bermude, Puerto Rico și Fort Lauderdadle, din Florida, SUA.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`