Descoperire uluitoare lângă o linie de cale ferată! Un angajat CFR a fost găsit fără suflare, în Reșița

Descoperire uluitoare lângă o linie de cale ferată! Un angajat CFR a fost găsit fără suflare, în Reșița
Sursa Foto: Poliția Română / Facebook

Un angajat CFR a fost găsit fără suflare lângă o linie de cale ferată ce aparține fostului combinat siderurgic din Reșița, scrie Agerpres. Bărbatul era manevrant de vagoane din 1999.

Descoperirea a fost făcută marți, 14 noiembrie, în apropiere de zona unde se efectuează operațiuni de manevrare a vagoanelor de marfă.

Angajat al CFR, găsit decedat lângă o linie de cale ferată din Reșița

Angajatul CFR a fost găsit mort de un coleg de muncă, mecanic de locomotivă. Victima prezenta răni incompatibile cu viața în zona capului și a picioarelor.

„La Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraş-Severin a fost comunicat un eveniment care s-a produs în data de 14 noiembrie 2023, în jurul orei 05.30, la punctul de lucru situat în Reşiţa ce aparţine angajatorului ARTROM STEEL TUBES SA Slatina. (…) Un inspector de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate şi Sănătate în Muncă s-a deplasat la faţa locului, imediat după producerea accidentului, demarând cercetările în scopul stabilirii împrejurărilor şi cauzelor care au determinat producerea acestuia, răspunderile şi măsurile care se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri similare”, a transmis Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Caraș-Severin.

Autoritățile vor continua cercetările în acest caz și așteaptă raportul medicilor legiști. Vor fi analizate și atribuțiile victimei înscrise în fișa postului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`