Cât costă un sejur de 4 nopți la munte de Crăciun. Prețurile sunt destul de piperate în această perioadă

Cât costă un sejur de 4 nopți la munte de Crăciun. Prețurile sunt destul de piperate în această perioadă
Foto: Pixabey

În ultimii ani, prețurile vacanțelor au înregistrat creșteri semnificative, depășind așteptările românilor. De la un sezon la altul, tarifele au crescut considerabil, iar locurile la pensiuni se ocupă rapid. În special în zilele de 1 Decembrie, Crăciun și Revelion, românii sunt atrași de destinații cu încărcătură culturală bogată și peisaje pitorești.

Prețurile sejururilor de Crăciun în creștere

Maramureșul atrage vizitatori dornici să experimenteze autenticitatea și frumusețea rurală, cu tradiții bine păstrate și arhitectură tradițională. Bucovina impresionează cu bisericile de lemn pictate și peisaje speciale, oferind o incursiune în istorie și artă. Satele din Transilvania sunt destinații apreciate pentru experiențe autentice, iar Valea Prahovei este alegerea potrivită pentru sărbători într-un cadru natural spectaculos. Cu toate acestea, prețurile au crescut, iar cei care nu au beneficiat de ofertele de Black Friday sau de la târgurile de Crăciun plătesc mai mult în această perioadă.

Cât costă 4 nopți de cazare la munte de Crăciun

Prețurile pentru un hotel de patru stele all-inclusive în Azuga încep de la 6.000 de lei pentru o cameră dublă în perioada 23-27 decembrie, pentru un sejur de 4 nopți. În Sinaia, pentru aceeași perioadă, prețul pentru o cameră dublă este de 5.000 de lei, iar pentru un apartament ajunge la 7.000 de lei.

Unitățile de cazare de trei stele oferă pachete complete, începând de la 2.700 de lei pentru o cameră dublă, inclusiv micul dejun și o cină festivă pe 25 decembrie. Pentru cei cu bugete mai mici, în Sinaia, între 23 și 27 decembrie 2023, găsiți camere duble la un hotel de trei stele fără mese incluse, la aproximativ 1.700 de lei. În Bușteni, puteți opta pentru o vilă în zona Zamora pentru 4 nopți, cu un tarif de 885 de lei în perioada Crăciunului, conform Observatorulph, citat de Playtech.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`