O comună din Gorj are 3 cămine culturale, iar primarul vrea să mai facă unul: „Nu am în ce să investesc, credeți-mă!”. Localnic: „Să ne bage și nouă gaze!”

O comună din Gorj are 3 cămine culturale, iar primarul vrea să mai facă unul: „Nu am în ce să investesc, credeți-mă!”. Localnic: „Să ne bage și nouă gaze!”
Sursa foto: Primaria Logresti / Facebook

În comuna gorjeană Logrești, care numără puțin peste 2.000 de locuitori, primarul vrea să construiască un cămin cultural, deși există deja trei și nu sunt folosite decât de două – trei ori pe an, informează Digi24. Edilul susține că nu are în ce altceva să investească banii, localnicii spun că nu le-ar strica să aibă canalizare…

O comună din Gorj va avea 4 cămine culturale

Reporter: Când se duc oamenii la căminul cultural?
Localnic: Când se îmbată.

Viceprimarul Ion Marius Radu a declarat că aceste trei cămine sunt folosite de două – trei ori pe an.

Reporter: Va fi făcută aici o investiție de aproape 5 milioane de lei pentru a fi folosită de 3 ori pe an?
Viceprimar: Asta este.

Cămin cultural da, asfalt nu!

Primărița Adela Țană spune, însă, că aceste cămine sunt degradate și că „nu se merită” să investeaască 5 milioane de lei, suma de care dispun, în renovarea acestor clădiri, când pot construi ceva nou.

În plus, ea a mai afirmat că din acești bani va fi construită și o bibliotecă. Numai că în comună există deja una la care nu merge nimeni, iar bibliotecara nici nu mai vine, căci e plecată în Italia.

„Nu am în ce să investesc, credeți-mă!”, spune primărița Adela Țană, în vreme ce în comună sunt încă străzi neasfaltate, iar rețeaua de canalizare nu a ajuns la toate gospodăriile.

„Să ne bage și nouă gaze”, i-a sugerat un localnic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`