Un român a fost arestat în Italia, după ce a intrat cu o butelie și o brichetă într-o biserică / De ce voia să o detoneze

Un român a fost arestat în Italia, după ce a intrat cu o butelie și o brichetă într-o biserică / De ce voia să o detoneze
Foto simbol: Hepta - Abaca Press / IPA/ABACA

Un român a fost arestat în Italia după ce a luat o butelie și o brichetă aprinsă și a intrat într-o biserică plină de credincioși. Bărbatul a amenințat cu detonarea acesteia dacă nu va primi bani de la preot.

Românul, în vârstă de 35 de ani, a fost reținut de carabinierii din Valmontone, regiunea Lazio, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de extorcare, relatează Rotalianul.

Românul voia bani de la preot

Bărbatul aflat într-o stare de alterare psihofizică a intrat în biserica Santa Maria Maggiore din Piazza Pilozzi și a cerut bani de la preot. El i-a amenințat pe credincioși cu o butelie de gaz și o brichetă aprinsă, susțin autoritățile italiene.

Totul s-a întâmplat în timpul unei slujbe religioase, când biserica era plină de credincioși.

Românul a amenințat că va detona butelia dacă preotul nu îi dă bani. Carabinierii au ajuns imediat la fața locului, în urma unui apel al unui credincios.

La locul faptei au intervenit și militarii care au recuperat și confiscat bricheta și butelia din mâinile românului. Ulterior, el a fost arestat și dus la închisoarea din Velletri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`