5 modele de geci de damă care te vor menține călduroasă iarna asta

5 modele de geci de damă care te vor menține călduroasă iarna asta

Înainte ca vremea inevitabilă mai rece să devină o normă zilnică, gândurile tale se vor îndrepta cu siguranță către tendințele gecilor de damă. Ai nevoie de o barieră împotriva vremii friguroase din emisfera nordică și, de asemenea, vrei să treci prin iarnă cu stil! Geaca pentru sezonul rece pe care o alegi va fi elementul care oferă echilibru întregii ținute. Indiferent de evenimentul la care participi, fie că este vorba despre o cină formală, un brunch casual cu prietenii sau pur și simplu mergi la plimbare cu patrupedul tău, haina ta de iarnă poate face o declarație de modă.

Trebuie să fie îndrăzneață, la modă și, bineînțeles, să te mențină confortabilă și călduroasă. În acest sezon vei da peste piese clasice atemporale și neutre, cu o notă inovativă, plus modele noi, proaspete. Ambele vor deveni elemente de bază din garderobă pentru multe sezoane.

Pregătește-te să vezi tendințele de top în haine de toamnă și iarnă pentru sezonul acesta! Uite 5 modele de geci care sigur ți se vor potrivi!

#1. Geci de damă de tip biker – o piesă clasică în orice garderobă

Purtarea unei jachete de tip biker adaugă un plus look-ului tău cu o atmosferă ușoară de streetwear. Pielea ecologică a fost populară pe podiumuri de-a lungul anului, așa că nu este surprinzător că a devenit parte din tendințele hainelor de toamnă și iarnă pentru acest sezon. Cu toate acestea, spre deosebire de jachetele tradiționale de motociclist negre cu guler cu rever, jachetele de motociclist din această iarnă continuă cu stilul dopamină care și-a găsit impulsul anul trecut. Blocurile de culoare cu nuanțe strălucitoare și fermoare drepte cu guler mandarin au toate o atmosferă care stimulează starea de spirit, care se scutură de griul iernii. Fii atentă la aspectul vintage, învechit și la jachetele biker brodate pentru o senzație mai feminină în tendințele hainelor de iarnă.

#2. Din nou în tendințe – gecile de damă tip aviator, mereu populare

Ai nevoie de ceva mai multă căldură decât oferă o jachetă de motociclist, dar vrei să păstrezi stilul chic? Atunci uită-te la una dintre tendințele de top în haine de iarnă ale sezonului: jacheta de aviator. Căptușită cu sherpa, este călduroasă și elegantă. Încearcă s-o asortezi cu o ținută clasică de blugi, tricou și cizme. Dacă vrei un vibe mai feminin, poart-o cu o fustă plisată, colanți și cizme. Aceste jachete sunt în mod natural supradimensionate și perfecte pentru stratificare.

#3. Paltoane de lână 2 în 1 cu eșarfe atașate

Nimeni nu își dorește ca stratificarea elegantă să arate neplăcută, ceea ce poate fi o problemă atunci când temperaturile scad sub pragul înghețului. Accesoriile tale care sunt menite să păstreze căldura corpului tău te pot face să arăți ca o păpușă de cârpe umplută. Cu toate acestea, tendințele de haine de iarnă aduc paltoane inteligent proiectate, cu eșarfe încorporate, de la lungimi scurte, la midi și într-o gamă largă de culori. Poți purta aceste paltoane versatile și confortabile peste blugi, cu o pereche de adidași sau pantofi balerini. Această îmbrăcăminte exterioară este o declarație de stil în sine și arată fabulos peste cizme lungi sau cu tocuri.

#4. Trenciul – piesa obligatorie în orice garderobă

Un trenci clasic este o necesitate pentru garderoba tuturor. Versatil și șic, cu o siluetă feminină, este o haină de tranziție grozavă. Popularitatea pielii și a imitației de piele continuă cu trenciuri fabuloase din acest material. Culorile discrete și modelele supradimensionate sunt în tendințe – la modă și ușor de stratificat.

#5. Geci de damă matlasate – calde și confortabile

Aceste geci au trecut testul timpului pentru a te menține caldă și a ține zăpada la distanță. Lungă sau scurtă, această geacă umplută cu puf este rezistentă la intemperii și perfectă pentru orice ocazie, mai ales când este frig, umed sau ninge. Când vrei o prezentare mai mult minimalistă, alege să porți o singură culoare cu cizme asortate. Maro ciocolată este o nuanță fabuloasă în tendințe pentru acest sezon. Sau, pentru o ținută casual, trage-o peste un hanorac de damă și gata!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`