Când se va deschide sezonul de schi pe Transalpina-Voineasa. Prețurile vor rămâne la fel ca anul trecut

Când se va deschide sezonul de schi pe Transalpina-Voineasa. Prețurile vor rămâne la fel ca anul trecut
Sursa Foto: Facebook/ Ski&Outdoor Magazine

Sezonul de schi pe Transaplina este pe cale să înceapă, iar reprezentanții Domeniului Schiabil Transalpina-Voineasa au anunțat când va fi ziua cea mare.

Domensiul schiabil Transaplina, posibil să se deschidă pe 1 decembrie

Transalpina-Voinea este unul dintre cele mai frumoase domenii schiabile și își va deschide porțile pentru iubitorii sporturilor de iarnă pe data de 1 decembrie, dacă va ninge, conform Ora de Sibiu.

„Raportat la condițiile actuale meteo, am vrea și sperăm să reușim să deschidem în minivacanța de 1 Decembrie iar, dacă nu se poate, ținta noastră este 15 decembrie”, spune Adrian Iepure, administratorul Domeniului Schiabil Transalpina.

Cât va costa un skipass

Administratorul spune că, pentru moment, prețurile vor rămâne la fel ca anul trecut, chiar dacă taxele au crescut, skipass-ul va fi tot de 170 de lei pentru un adult.

„Strategia noastră pentru anul acesta ar fi să menținem prețurile, chiar dacă TVA-ul a crescut. O să suplimentăm cu o strategie de marketing mai aparte. La fel ca și anul trecut, skipass-ul pentru o persoană adultă va costa 170 lei”, a mai spus Adrian Iepure.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`