Florile pe care să nu i le oferi niciodată unei femei. Atrag ghinionul în casă și pot provoca mari probleme

Florile pe care să nu i le oferi niciodată unei femei. Atrag ghinionul în casă și pot provoca mari probleme
Sursa Foto: Freepik.com

Dintre toate cadourile simbolice cu florile nu poți da greș niciodată, deoarece ele sunt potrivite în orice ocazie, mai ales când vine vorba de zile de naștere.

Cu toate acestea, există flori care nu se oferă niciodată pentru că pot aduce ghinionul în casă, ba chiar pot cauza mari neplăceri.

Ce flori nu este bine să o oferi niciodată unei femei

Persoanele ocupate de regulile Feng Shui sau de alte tradiții care vizează armonia în locuință trebuie să țină cont de câteva aspecte în ceea ce privește plantele.

Se pare că unele flori nu trebuie lăsate în casă, deoarece ele pot aduce ghinion. Mai mult decât atât, unele flori nu trebuie oferite nici femeilor.

Specialiștii susțin că nu este bine să oferi garoafe sau cale. Acestea sunt considerate a fi florile care se duc persoanelor trecute în neființă. Din acest motiv, nu trebuie ținute nici în casă. În plus, ele conțin oxalat de calciu, o substanță foarte periculoasă, iar dacă este consumată poate să fie fatală.

Leandrul este o plantă ornamentală extrem de populară datorită frumuseții sale, cu flori strălucitoare și frunze verzi. Cu toate acestea, este foarte periculoasă și toxică, iar o singură frunză poate ucide o persoană, notează fanatik.ro.

O altă plantă toxică este Monstera. Aceasta este apreciată pentru frunzele sale mari și perforate. Chiar și așa, fructele sale imature conțin oxalat de calciu, care poate provoca iritații ale gurii și gâtului dacă sunt ingerate. Multe persoane preferă să o țină în casă, însă este bine să fie evitată și să nu fie lăsată la îndemâna copiilor mici sau a animalelor de companie.

Planta care atrage norocul în casa ta

Există o plantă adesea asociată cu norocul în casă. Aceasta este cunoscută sub numele de bambus norocos (Dracaena sanderiana) și este o prezență obișnuită în gospodăriile din România.

Bambusul norocos este asociat cu Feng Shui și simbolizează noroc, prosperitate, dragoste, sănătate și dezvoltare. Este obișnuit să fie dăruit în acest sens.

De asemenea, această plantă crește cel mai bine în interior, într-o cameră bine luminată. Bambusul norocos poate fi plantat și în aer liber, însă trebuie evitate temperaturile reci și expunerea excesivă la soare, care pot afecta planta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`