Mama logodnicei lui Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu, crede că hoții au acționat la comandă: Nu am discutat cu nimeni despre asta. Mie mi se pare că a fost ceva

Mama logodnicei lui Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu, crede că hoții au acționat la comandă: Nu am discutat cu nimeni despre asta. Mie mi se pare că a fost ceva
Sursa foto: Facebook/ Adrian Kreiner

Cazul jafului de la Sibiu în urma căruia omul de afaceri Adrian Kreiner a decedat a șocat întreaga țară. Făptașii sunt încă de negăsit.

Autopsia a arătat că omul ar fi murit asfixiat.

Mama logodnicei omului de afaceri este șocată și revoltată de cele întâmplate. Aceasta este de părere că hoții au acționat în așa fel încât să pară un simplu jaf, dar, de fapt, s-a vrut altceva, informează site-ul Ora de Sibiu.

„Părerea mea personală, da (n.r.: au acționat la comandă)! Este o părere personală, nu am discutat cu nimeni despre asta. Mie mi se pare că a fost ceva… Au mai și furat, dar doar ca să dea aspectul de furt. Și nu vii întâmplător în grup. Vii unul singur, îți încerci norocul ce poți fura, dar nu trei. Nu cunosc amănunte (n.r.: dacă era amenințat). Poliția anchetează”, a spus mama logodnicei lui Adrian Kreiner.

„M-a șocat. Eu cred că e normal să fie prinși. În casă la tine să nu ai siguranța zilei de mâine, nici tu, nici familia ta, asta este revoltător!”, a mai spus femeia.

Aceeași ipoteză este susținută și de partenerul de afaceri al lui Kreiner, care a declarat că nu crede că a fost vorba doar despre un furt.

„Era totuși presat de anumite situații din punct de vedere financiar, dar nu ceva ieșit din comun. La un om de afaceri, care învârte zeci de milioane de euro, este ceva normal. Pot fi și gelozii, ură, invidie. De multe ori le lua în râs, ca și glumă. Au mai fost cazuri în care oamenii se mai supărau, vorbeau la nervi, dar nu le puteai băga în seamă. (…) Am mai discutat despre lucruri la un pahar de vorbă și ne spunea așa că ăla sau celălalt, dar nimic concret, nimic serios, nu erau de luat în considerare. (…) Nu cred că a fost vorba doar despre un furt, nu cred că cineva își dorește să chinuie o persoană peste jumătate de oră pentru a fura ceva. Cred că fost o chestie teribilistă și mai mult poate un act nesăbuit, decât un furt. Bunurile nu au fost furate în totalitate”, a spus Andrei Oltean, partener de afaceri al lui Kreiner.

Concluzia procurorilor

Coordonatorul anchetei presupune că aceștia au intrat în casa bărbatului prin garaj. Aceasta este concluzia la care au ajuns anchetatorii după ce au analizat de mai multe ori imaginile de pe camerele de filmat, dar nu au reușit să identifice criminalii.

Mai mult, pentru că ei au dat lovitura noaptea, toată familia dormea, hoții i-au astupat fața lui Adrian pentru a nu face zgomot, apoi i-au legat mâinile. Astfel, medicii legiști au observat că bărbatul a intrat în stop cardio cardiac, iar după resuscitări a mai fost ținut în viață de aparate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)