Donald Trump, o nouă declarație șocantă: „Chiar dacă împuşc pe cineva, tot ajung preşedinte”

Donald Trump, o nouă declarație șocantă: „Chiar dacă împuşc pe cineva, tot ajung preşedinte”
Foto: theatlantic.com

Donald Trump a intrat în atenția publicului, după ce a făcut o declarație în care a afirmat că ar putea să ucidă pe cineva și tot nu ar scădea în sondaje, transmite theguardian.com.

Candidatul republican la alegerile prezindențiale din 2016, Donald Trump este convins că va rămâne în topul preferințelor cetățenilor și a declarat în cadrul unei conferințe care a avut loc în Iowa, că ar putea să facă față cu brio oricărui atac din partea contracandidaților săi la alegerile prezindențiale.

Comentariile vin după ce rivalul său republican, Marco Rubio, a primit oficial susținere în campanie din partea Des Moines Register, cel mai mare ziar și cel mai influent în statul Iowa. „Aș putea să ies pe Fifth Avenue și să împușc pe cineva și tot nu aș pierde voturi”, a spus Trump în Iowa.

Sondajul, efectuat pe un eșantion de 582 de persoane, arată că Trump ar obține cel mai mare procent de voturi, aproape egal cu cel al următorilor săi patru rivali luați împreună, senatorul de Texas Ted Cruz (10,5%), fostul neurochirurg Ben Carson (9,7%), fostul guvernator al Floridei Jeb Bush (9,2%) și senatorul de Florida Marco Rubio (7,2%).

Într-o ipotetică confruntare electorală între principalul candidat democrat la Casa Alba Hillary Clinton și Trump, Clinton are un avans statistic nesemnificativ între 41,4 și 40,8% din voturi, notează Reuters.

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`