Gest halucinant făcut de o tânără din SUA: Și-a tatuat numele iubitului pe frunte. Ce va face dacă se vor despărți în viitor

Gest halucinant făcut de o tânără din SUA: Și-a tatuat numele iubitului pe frunte. Ce va face dacă se vor despărți în viitor
Foto: Captura TikTok

O tânără din Statele Unite ale Americii a ales să-și exprime dragostea pentru partenerul ei printr-un gest extrem. Ea a decis să-și tatueze numele bărbatului pe frunte, ca o dovadă a dragostei sale sincere.

O tânără din SUA și-a tatuat numele iubitului pe frunte

Ana Stanskovsky, 27 de ani, a devenit virală pe TikTok cu un clip în care și-a tatuat numele iubitului Kevin pe frunte. Videoclipul a strâns 19 milioane de vizualizări și a generat controverse, unii susținând că a fost o înșelătorie și că tatuajul este temporar, potrivit New York Post, citat de Observator News.

„Nu există literalmente nici un ac în mașină”, „Este o farsă. Nu există sânge sau roșeață”, au scris două persoane care nu crede în autenticitatea tatuajului.

@anastanskovskyMy new face tattoo ❤️

♬ original sound – Ana stanskovsky

Ce va face dacă se desparte de iubit

Totuși, în câteva postări ulterioare, femeia a susținut cu tărie că totul a fost autentic: „Da, este real. Încă nu-mi vine să cred că am făcut-o. Știu că este puțin nebunesc dar îmi place să-mi exprim sentimentele și cred că dacă iubești cu adevărat pe cineva, ar trebui să arăți asta”.

Când a fost întrebată ce intenționează să facă în cazul în care sentimentele ei pentru Kevin nu mai rezistă trecerii timpului, tânăra a răspuns în glumă.

„Dacă ne despărțim, va trebui doar să-mi găsesc un alt Kevin. Nu știu de ce oamenii cred că să-ți faci un tatuaj atât de mare pe frunte este o mare problemă. . . Încă poți să-ți găsești un loc de muncă și alte lucruri.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră