Cristian Cioacă, o nouă lovitură din partea familiei Elodiei: „S-a repus dosarul pe rol” / Ce riscă fostul polițist, dacă nu plătește daunele stabilite la proces?

Cristian Cioacă, o nouă lovitură din partea familiei Elodiei: „S-a repus dosarul pe rol” / Ce riscă fostul polițist, dacă nu plătește daunele stabilite la proces?
Sursă foto: captură YT

Procesul pentru daunele morale și materiale pe care Cristian Cioacă trebuie să i le plătească familiei Elodiei este din nou pe rol. Mama Elodiei vrea să facă dreptate cu orice preţ.

Familia Elodiei vrea ca Cristian Cioacă să plătească daunele morale și materiale

Emilia Ghinescu vrea ca daunele morale și materiale, impuse lui Cristian Cioacă, să fie achitate. Avocata familiei Ghinescu a vorbit de multe ori despre faptul că fostul polițist nu și-ar fi achitat daunele către familia fostei sale soții, aceasta fiind și una dintre condițiile eliberării condiționate, după cum afirmă ea, scrie Romaniatv.

Odată ce Cristian Cioacă a ieșit din închisoare, procesul pentru recuperarea daunelor a fost pus din nou pe rol, iar următoarea etapă ar fi chiar executarea silită a acestuia, după cum a explicat Crina Radu, avocata familiei.

Avocata familiei Ghinescu spune că dosarul este pe rol

Este deja dosarul de executare, care se află pe rol pentru recuperarea despăgubirilor, stabilite prin sentința prin care a fost condamnat. Acum s-a repus dosarul pe rol pentru că el a ieșit din închisoare”, a spus avocata familiei.

Avocata familiei Ghinescu a precizat că urmează să aibă loc executarea silită a lui Cristian Cioacă pentru a fi recuperate daunele morale: „Urmează să aibă loc executarea silită a dumnealui, pentru recuperarea daunelor morale și materiale stabilite prin sentința prin care a fost condamnat”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`