4 motive pentru a cumpăra cărți de Black Friday

4 motive pentru a cumpăra cărți de Black Friday

Luna noiembrie este una dintre cele mai așteptate de către tot mai mulți români, mai ales pentru că în această perioadă are loc Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri la o diversitate de produse. Printre cele mai așteptate, desigur, sunt reducerile la electronice și electrocasnice, însă poți cumpăra la reduceri de Black Friday mai multe lucruri decât te-ai aștepta, cum ar fi: produse pentru casă, produse de cosmetică, haine, încălțăminte etc.

În cadrul acestui articol îți vom prezenta unele dintre cele mai importante motive pentru care este în beneficiul tău să cumperi cărți de Black Friday, mai ales că anticariatul online Târgul Cărții îți oferă reduceri de până la 95%:

  1. Beneficiezi de prețuri mici și reduceri pe măsură

Dacă ești pasionat de lectură, atunci sigur ai o listă de titluri la care râvnești, astfel că de Black Friday poți profita de reducerile substanțiale aplicate la mii de titluri, pentru a cumpără astfel cărțile din wishlist. Cu un buget mic, poți adăuga în bibliotecă operele autorilor tăi preferați și astfel să te relaxezi în compania acestora, fără grija investiției. În plus, în oferta de la Târgul Cărții poți descoperi și alte titluri care te vor face curios să le descoperi, din arii diverse de interes, precum: dezvoltare personală, literatură, hobby sau cărți pentru copii.

  1. Black Friday la viniluri și cărți în engleză

Discurile de vinil se bucură de un număr tot mai mare de fani, chiar și printre români, și dacă ești la început de drum în ceea ce privește achiziția de viniluri, în perioada 9-12 noiembrie, Târgul Cărții îți oferă reduceri substanțiale la viniluri, astfel încât îți poți crea o colecție de discuri cu un buget redus. Fie că ești un colecționar împătimit, fie că abia acum le descoperi, prețurile mici la discurile de vinil din campania Black Friday sunt de neratat. Cărțile în limba engleză beneficiază, de asemenea, de reduceri speciale, ca atare te vei putea bucura de scrierile în limba maternă a autorilor care te-au cucerit. Ideale pentru începători, cât și pentru cei avansați, cărțile în limba engleză nu trebuie să lipsească de pe rafturile bibliotecii tale.

  1. Protejezi mediul înconjurător

Atunci când alegi să cumperi cărți din anticariat, nu doar că te bucuri de un preț mic al acestora, ci ajuți și la protejarea mediului înconjurător prin faptul că nu se vor mai consuma resurse naturale pentru tipărirea unei cărți aflată încă în anticariate. Pline de istorie, mister și de semne ale trecerii timpului, cărțile de anticariat nu își depreciază valoarea, ci dimpotrivă. În funcție de domeniu, autor și subiect, acestea pot ajunge să fie considerate adevărate comori printre bibliofili. Așadar, nu ezita și cumpără-ți cărțile favorite la prețuri speciale de Black Friday disponibile în perioada 9-12 noiembrie pe site-ul anticariatului Târgul Cărții.

  1. Oferă cadou celor dragi

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie, astfel că poți cumpăra de pe acum cadourile pentru cei dragi, iar perioada cu cele mai mari reduceri din an este ocazia potrivită să faci achiziții. Cărțile reprezintă întotdeauna un cadou minunat pentru persoanele apropiate din viața ta, iar de Black Friday la Târgul Cărții vei găsi cărți pentru copii, cărți de literatură, cărți de dezvoltare personală, discuri de vinil sau cărți în limba engleză la reduceri de până la 95%.

Pentru tine, pentru cei mici ori pentru persoanele dragi din viața ta, cărțile sunt de nelipsit. Lectura este una dintre principalele activități care contribuie în mod activ la dezvoltarea cognitivă, emoțională și cu ajutorul căreia poți să te relaxezi după o zi grea. Profită de reducerile aplicate la mii de cărți în perioada 9-12 noiembrie 2023 pe site-ul anticariatului online Târgul Cărții și adu bogăție culturală pe rafturile bibliotecii tale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`