Influencerii chinezi își pun clonele virtuale să muncească pentru ei / Ce reușesc să facă aceste avatare digitale

Influencerii chinezi își pun clonele virtuale să muncească pentru ei / Ce reușesc să facă aceste avatare digitale
Sursa foto: Insider

Influencerii chinezi au găsit o metodă inovatoare de a profita la maximum de popularitatea lor – clonarea virtuală. Aceste avatare digitale reproduc cu precizie aparența și vocea unei persoane reale, fiind capabile să transmită live pe platformele de socializare ore în șir.

Aceste clone virtuale sunt folosite pentru a promova produse sau a răspunde la provocări, lucru care le permite influencerilor să le implice non-stop în activitățile lor, relatează Observatornews.ro.

Moda clonelor virtuale, cea mai eficientă metodă

Această tendință a clonării virtuale apare într-un contextul în care livestreaming-ul a devenit o afacere tot mai profitabilă în China. Peste 1,23 de milioane de persoane sunt angajate în această industrie în creștere.

Canalele de cumpărături livestream se așteaptă să genereze vânzări de miliarde de dolari în 2023, făcând ca folosirea de clone virtuale să devină o metodă eficientă de a exploata toate oportunitățile din această piață în plin avânt.

Această inovație ridică întrebări interesante despre viitorul industriei influencerilor și modul în care tehnologia poate fi folosită pentru a revoluționa modul în care ne raportăm la conținutul online.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`