Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu-și mai vând vila din Corbeanca: „Nu mai vreau pentru că e greu”

Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu-și mai vând vila din Corbeanca: „Nu mai vreau pentru că e greu”
Foto: Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda locuiesc într-o vilă spațioasă din Corbeanca, la care au investit masiv. Inițial, au vrut să o vândă și să construiască ceva mai mic, dar au schimbat planurile și au început noi investiții, inclusiv într-un designer de interior pentru a amenaja o zonă de spa și studio muzical în vilă.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu-și mai vând vila din Corbeanca

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au considerat inițial să vândă vila lor din Corbeanca, care a fost personalizată după preferințele lor cu cheltuieli semnificative. Cu toate acestea, după ani de investiții și renovări costisitoare, au decis să renunțe la ideea de a o vinde, deoarece au ajuns să simtă că ar fi dificil să se despartă de casa lor, deși costurile de întreținere nu sunt deloc mici., scrie Viva.ro.

„Sinceră să fiu la momentul acesta, eu i-am spus să vindem casa (…) Nu mai vreau pentru că e greu (….) Așa am vrut-o noi. Noi am făcut o casă optimizată, adică e foarte bine izolată, am investit atunci niște bani și acum se văd rezultatele, dar oricum costă, a spus Gabriela Cristea, la Xtra Night Show.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au proiectat singuri locuința

Cei doi au început construcția vilei din Corbeanca acum 4 ani. Însă, pe parcurs, au realizat că casa este prea mare pentru nevoile lor. Planificau să o vândă și să-și construiască o casă mai mică cu profitul obținut.

„Am zis că e mare, mai și câștigăm niște bani și cumpărăm una mai mică și poți să faci și altceva (…) Așa am vrut-o noi. A fost prima casă. Când o desenezi pe asfalt, vine cu varul și începe să ridice pereții, după îi face și albi și dă volum, a spus Tavi Clonda, la Xtra Night Show.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`