Anunțul făcut în privința lui Mario Iorgulescu. Ce spune Florin Dulgheru, avocatul familiei: „Boala este degenerativă, nici vorbă de îmbunătățire”

Anunțul făcut în privința lui Mario Iorgulescu. Ce spune Florin Dulgheru, avocatul familiei: „Boala este degenerativă, nici vorbă de îmbunătățire”
Sursa Foto: Facebook/ Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu a fost dat în luna octombrie în urmărire generală de Poliția Română, după ce a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București și nu s-a predat în timp util.

Ce spune Florin Dulgheru, avocatul familiei Iorgulescu

Judecătorii Curții de Apel București au decis să îl condamne pe Mario Iorgulescu la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare, ca urmare a accidentului mortal provocat în septembrie 2019.

Fiul președintelui LPF se află în Italia, unde este internat într-o clinică, iar avocatul familiei susține nu se aștepta ca tânărul să fie dat în urmărire generală.

„Strict tehnic, legal, în urma noii împrejurări trebuia emis un nou mandat de arestare, dar darea în urmărire generală în condițiile în care se știe clar unde este și de ce nu este în țară și nu a fost adus este o nouă curiozitate, un nou semn de întrebare și ridică cel puțin multe, multe discuții pe tema aceasta.

Mario Iorgulescu se știe clar unde este, de ce nu a fost extrădat de autoritățile italiene. Situația nu s-a schimbat în sensul pozitiv, raportat la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, ba dimpotrivă, boala este degenerativă, nici vorbă de îmbunătățire. Acum, să vedem care va fi reacția autorităților italiene.

Personal, nu cred că vor trece peste ceea ce au spus anterior, cu atât mai mult cu cât starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, din nefericire pentru el și familia lui, nu a suferit nici o îmbunătățire. Ar fi chiar ciudat ca autoritățile italiene, doar din cauza presiunilor puse de autoritățile române să își schimbe verdictul”, a transmis Florin Dulgheru, avocatul familiei Iorgulescu, notează spynews.ro.

Statul român a solicitat în trecut aducerea în ţară a lui Mario Iorgulescu, însă Curtea de Apel din Milano nu a fost de acord, pe motiv că acesta nu ar avea discernământ.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`