O celebră prezentatoare de la Kanal D și-a anunțat demisia, după 10 ani: „Sunt recunoscătoare”

O celebră prezentatoare de la Kanal D și-a anunțat demisia, după 10 ani: „Sunt recunoscătoare”
Foto simbol: Freepik

Ilinca Obădescu, prezentatoarea cunoscută de la Kanal D timp de un deceniu, a demisionat. Anunțul a fost făcut oficial de reprezentanții Kanal D, iar Ilinca a menționat că începe un nou capitol în viața sa după lucrul la postul TV din 2013.

Ilinca Obădescu a demisionat de la Kanal D

După zece ani de activitate la Kanal D, începând din 2013, Ilinca Obădescu a decis să-și încheie colaborarea cu postul de televiziune. Aceasta a devenit o figură extrem de populară în rândul românilor, dar acum caută noi direcții în carieră. Decizia sa de a pleca a fost deja comunicată public de Kanal D, scrie Click.ro.

„Ilinca Obădescu, prezentatoare a ştirilor Kanal D de prânz, a ales să meargă pe un alt drum profesional, aceasta urmând să se dedice unor proiecte personale. Ilinca Obădescu se va mai afla la pupitrul ştirilor până joi, 9 noiembrie.

Îi mulţumim Ilincăi Obădescu pentru profesionalismul dovedit de-a lungul timpului şi apreciem implicarea sa în activitatea echipei Ştirilor Kanal D. De asemenea, îi dorim mult succes în tot ceea ce îşi propune să realizeze în viitor”, au scris cei de la Kanal D, în anunțul făcut.

Prezentatoarea a declarat că începe un nou sezon din viața ei

Ilinca Obădescu se va retrage de la Kanal D pe 9 noiembrie după un deceniu de prezentare știri. Ea a exprimat recunoștința față de colegi pentru sprijinul lor.

Din data de 10 noiembrie începe un nou sezon din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp”, a spus Ilinca Obădescu, în cadrul aceluiași comunicat de presă. „Îmi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea”, încheie aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`